Kate Middelton anneliğiyle de zirvede: Çocuklarıyla yakından ilgileniyor

Cambridge Düşesi Kate Middleton.
Cambridge Düşesi Kate Middleton.

Cambridge Düşesi Kate Middleton, tarzı ve davranışlarıyla İngiliz Kraliyet Ailesi'ne girdiği günden beri dikkati çekiyor. Prenses Diana'ya benzetilen ve İngiltere'nin kraliçe adaylarından birisi olan Middleton, çocuklarıyla yakından ilgileniyor. 3 tane çocuğu bulunan ve onların her anında yanında olmaya çalışan Düşes Prens Louis’i haftalığı 15 dolar olan müzikal oyun okuluna götürmeye başladı. Ayrıca Düşes'in, diğer ebeveynlerle birlikte okulda şarkı söyleyip dans ettiği belirtildi.

Cambridge Düşesi Kate Middleton ve Prens William evliliklerinde 8 yılı geride bıraktı.8 yıllık evliliklerini 3 çocukla taçlandıran çift resmi ziyaretler dışında basına görüntü vermiyor.

Kraliyet tarafından düzenlenen resmi davetlerde boy gösteren Middleton çocuklarını da ihmal etmiyor. Onlarla yakından ilgilenen Düşes, 3. çocuğu Prens Louis’i müzik derslerine götürüyor ve diğer ebeveynlerle birlikte okulda şarkı söyleyip dans ediyor.

İlgili anne Middleton!

Kate Middleton'ın küçük oğlu Prens Louis müzik dersleri almaya başladı. çocuklarıyla yakından ilgilenen ve onların eğitimine önem verdiğini her fırsatta dile getiren Middleton,Mail on Sunday’ın haberine göre haftalığı 15 dolar olan müzikal oyun grubuna ebeveynler de katılıyor. Düşes'in burada diğer annelerle birlikte dans ettiği ve oğlunun yanından ayrılmadığı belirtildi.

  • Bu arada Prens Louis’in gittiği okul, İngiltere’de 23 yıldır 3 aylıktan 4 yaşına kadar olan çocuklara müzik eğitimi veriyor. Düşes, sık sık Londra’daki Thomas’s Battersea adlı okula giden Prenses Charlotte ve 6 yaşındaki oğlu Prens George’u okuldan alıyor ve okuldaki ebeveyn etkinliklerine de katılıyor.

Kate Middleton ve küçük oğlu Prens Louis.

Çocuklar için özel bir bahçe tasarlamıştı

İngiltere'de her bölgeden çeşitli bahçelerde yetiştirilen çiçeklerin sergilendiği dünyanın en büyük çiçek gösterisi Chelsea Flower Show için Cambridge Düşesi Kate Middleton da çevreci bir bahçe tasarlamıştı. Cambridge Düşesi’nin 'Back to Nature' adını verdiği bahçede ailesiyle birlikte fotoğraflarını paylaşmıştı.

Kraliyetin göz bebeği

Kate Middelton çocuklarıyla olan yakınlığı, tarzı ve tavırlarıyla kraliyetin göz bebeği konumunda. Gelecekteki taht adayı olan eşi Prens William'a ayak uydurmaya çalışan Middleton, Kraliçe ve Diana'dan sonra İngiliz halkı tarafından kabul gören tek tek üye oldu. Kraliçe'nin koyduğu katı ve tuhaf kuralları bilmeyen yok. Bu ağır şartlara uyum sağlayan özellikle de Diana esintisi yaşatan Düşes Middelton uzun süre yerini koruyacak gibi duruyor.

Ayrıca Meghan Markle ile arasının bozuk olduğu bilinen Düşes, ona tavsiyeler vererek basında yaşadığı sorunlardan dolayı yardımcı oldu. Bu durum da İngiliz basınında günlerce konuşuldu. Yazar ve emekli kraliyet uzmanı gazeteci Phil Dampier, tecrübeli kraliyet gelini Kate Middleton, Meghan Markle’a saray yaşamına dair tavsiyelerde bulunduğunu iddia etti.

İddiaya göre Middleton, göz önünde olduğu için baskı altında hisseden Meghan Markle'a kendisi de dahil olmak üzere ailedeki herkesin basının baskısı yüzünden zor günler geçirdiğini belirterek, "Önemli olan hatalardan ders çıkarmak, yoluna devam etmek" dediği belirtildi.

Düşes'in bu tavırları onu kraliçelik konusunda güçlü bir aday yapıyor. Elizabeth'ın ilk zamanlarda beğenmediği ancak şimdi her resmi etkinlikte yanından ayrılmayan Middleton, tahta çoktan hazır görünüyor!

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >