Katlanabilir telefon Samsung Galaxy Fold ön incelemesi

Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold

Samsung'un 20 Şubat'taki etkinlikte tanıttığı Galaxy Fold katlanabilir telefonun ön incelemesini gerçekleştirdik. Tüm detaylar videomuzda:

Samsung'un 20 Şubat'ta San Francisco'da Galaxy S10 ailesiyle birlikte tanıttığı Galaxy Fold, MWC'de en çok ilgi çeken ürünlerin başında geliyor. Biz de GZT.com olarak Mobile World Congress'te ürünü ilk kez görme şansı bulduk. Tüm detaylar videoda.

Samsun Galaxy Fold ön incelemesi

Galaxy Fold, 7nm mimariyle tasarlanan yonga seti barındırıyor. Ayrıca dahili bellek tarafında ise 512 GB sunuluyor. Galaxy Fold'da iki tane batarya var ve özel bir teknolojiyle bataryaların kapasitesi birleşiyor. Böylece toplamda 4300 mAh kapasite elde ediliyor.

Üç tane arkada ve iki tane yanda ve bir tane de önde kamera yer alıyor. Yani telefonu hangi şekilde tutulursa tutulsun size bir kamera bakmış oluyor.

7.3 inç'lik esnek ekrana büyüyebilen Galaxy Fold böylece aslında bir tablet deneyimi sunmuş oluyor. Üç uygulamanın ekrana getirilmesiyle farklı işlemlerin yapılıyor olması da büyük bir avantaj elbette. Ayrıca sürükle - bırak yöntemiyle pencereler arasındaki boyutu ayarlamak mümkün hale geliyor.

Tüm bunların yanı sıra 5G desteği var. Fiyat ise 1980 dolar. Galaxy Fold, 26 Şubat'tan itibaren satın alınabilecek.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >