Kayınpederinden Sena Ağaoğlu'na yaşı kadar altın

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu ile dünür olan MSN Yapı'nın patronu Mustafa Kırcal, dillere destan düğünde gelini Sena Ağaoğlu'na yaşı kadar altın, 1 milyonluk mücevher hediye etti.

Ali Ağaoğlu'nun kızı Sena Ağaoğlu'na düğününde 23 kilo altın takıldı. Ali Ağaoğlu'nun damadına köşk hediye etmesi, Bursalı dünürünü harekete geçirdi. Kayınpeder Koray Kırcal da 23 yaşındaki gelini Sena'ya 23 kilo altın takıp altta kalmadı.
3 milyon değerinde yüzük
Koray Kırcal, düğünde eşi Sena Ağaoğlu'na 3 milyon TL değerinde 12 karatlık tek taş yüzük taktı.
3 milyon değerinde yüzük Koray Kırcal, düğünde eşi Sena Ağaoğlu'na 3 milyon TL değerinde 12 karatlık tek taş yüzük taktı.
300 bin Euro gelinlik 
Dünürü gibi ilk kez kayınpeder olmanın mutluluğunu yaşayan Mustafa Kırcal'ın, gelinlik için Zuhair Murad'a 300 bin Euro ödediği konuşuluyor. Kırcal, oğlunun eşine hediye etmesi için 450 bin Euro'luk 10 kıratlık bir tek taş ile 450 bin Euro'luk gerdanlık satın almış.
300 bin Euro gelinlik Dünürü gibi ilk kez kayınpeder olmanın mutluluğunu yaşayan Mustafa Kırcal'ın, gelinlik için Zuhair Murad'a 300 bin Euro ödediği konuşuluyor. Kırcal, oğlunun eşine hediye etmesi için 450 bin Euro'luk 10 kıratlık bir tek taş ile 450 bin Euro'luk gerdanlık satın almış.
Kayınvalideden 1 milyon Euro değerinde mücevher 
Eşi Hülya Hanım'ın gelinine yaklaşık 1 milyon Euro'luk mücevher taktığı da iddialar arasında yer alıyor.
Kayınvalideden 1 milyon Euro değerinde mücevher Eşi Hülya Hanım'ın gelinine yaklaşık 1 milyon Euro'luk mücevher taktığı da iddialar arasında yer alıyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >