Kayıp anne ve oğlu 9 gün sonra ölü bulunmuştu: Müge Anlı canlı yayında şoke eden detayları açıkladı

Müge Anlı canlı yayında şoke eden detayları açıkladı
Müge Anlı canlı yayında şoke eden detayları açıkladı

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde 9 gün önce kaybolan Huriye Helvacı ve 5 yaşındaki oğlu Osman Helvacı’nın cansız bedenine ulaşıldı. Olayın detayları, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ortaya çıktı. Anlı’nın aktardığı bilgilere göre, anne Helvacı’nın bedeni çıplak halde, kıyafetleri ise 25 metre ilerde bulundu.

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde 2 Kasım’da evlerinden çıktıktan sonra kendilerinden bir daha haber alınamayan 43 yaşındaki Huriye Helvacı ve 5 yaşındaki oğlu Osman Helvacı’dan günlerce haber alınamamıştı. Arama çalışmalarına AFAD, UMKE, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ve kadavra köpekleriyle birlikte yaklaşık 200 kişilik ekip katılmıştı.

9 günlük arama sonunda önce küçük Osman’ın cansız bedeni dere yatağında bulundu. Kısa süre sonra ise, aynı bölgede annesi Huriye Helvacı’nın bedeni, oğlundan yaklaşık 200 metre uzaklıkta tespit edildi.

Müge Anlı canlı yayında açıkladı: “Anne çıplak halde bulundu”

Olay, ATV ekranlarında yayınlanan “Müge Anlı ile Tatlı Sert” programında ele alındı. Müge Anlı, canlı yayında edindiği bilgileri aktararak olayın “şüpheli” olduğunu söyledi.

Ünlü sunucu, “Ne yazık ki anne ve çocuktan acı haber geldi. Huriye Hanım çıplak bir halde bulundu, kıyafetleri yaklaşık 25 metre ilerideydi. Anneyle çocukta herhangi bir darp veya hayvan saldırısı izine rastlanmadı. Ancak annenin bu şekilde bulunması olayın şüpheli olduğunu gösteriyor” ifadelerini kullandı.

“Orası gezilecek bir yer değil”

Anlı, bölgenin orman kesim alanı olduğunu ve normalde kimsenin girmediği bir bölge olduğunu belirterek şu ifadeleri ekledi: “Orası öyle gezilecek bir yer değil. Orada hem yerli hem yabancı çok sayıda orman işçisi var. Anne neden oraya gitti, neden kıyafetleri çıkarılmıştı, bu soruların yanıtı henüz bilinmiyor.”

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >