Kaymakamlıktaki silahlı saldırıda yaşamını yitiren 2 kişi toprağa verildi

Hayatını kaybeden 5 kişiden 2'sinin cenazesi toprağa verildi.
Hayatını kaybeden 5 kişiden 2'sinin cenazesi toprağa verildi.

Erzincan'ın Tercan Kaymakamlığında müftülükçe düzenlenen toplantıda, bir personelinin silahla ateş açması sonucu hayatını kaybeden 5 kişiden 2'sinin cenazesi toprağa verildi.

Erzincan'ın Tercan Kaymakamlığında müftülükçe düzenlenen toplantıda, bir müftülük personelinin silahla ateş açması sonucu hayatını kaybeden 5 kişiden 2'sinin cenazesi toprağa verildi.

  • Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Burhan İşliyen, cenaze namazı öncesi yaptığı konuşmada, iki kişinin de mesai arkadaşları olduğunu belirterek, "Tercan deyince iki arkadaşım aklıma gelirdi. Cinnet geçiren başka bir çalışanımızın sebep olduğu bir hadisede kaybettik. Cenab-ı Hakk şehit olarak haşreylesin." ifadesini kullandı.

İlçe meydanında İl Müftüsü Mehmet Emin Çetin tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Kılıç ve Günday'ın cenazesi, ilçe mezarlığında toprağa verildi. Cenazeye Erzincan Vali Vekili Dede Musa Baştürk, Belediye Başkan Yardımcısı Karabey Atıcı ile mesai arkadaşları ve vatandaşlar katıldı.

Erzincan'ın Tercan Kaymakamlığında dün müftülükçe düzenlenen toplantıda müftülük personelinin silahla ateş açması sonucu, zanlının da yer aldığı 5 kişi yaşamını yitirmiş, 2 kişi yaralanmıştı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >