Kaynananın yatak odasında yaptığı "pes" dedirtti!

Yatak odası
Yatak odası

Oğlunu gelininden kıskanan ve ayrılmaları için elinden geleni yapan kaynananın yatak odasına girmesi, çiftin sonu oldu!

Gelin, kocasını kendisinden kıskanan ve boşanmalarına neden olan kaynanasına tazminat davası açtı.

Tazminat davası açtı!
İstanbul'da 7 yıl önce A. G. ile evlenerek Almanya'nın Solingen kentinde yaşamaya başlayan S. G. adlı kadın, kocasını kendisinden kıskanan ve boşanmalarına neden olan kaynanasına tazminat davası açtı.
Tazminat davası açtı! İstanbul'da 7 yıl önce A. G. ile evlenerek Almanya'nın Solingen kentinde yaşamaya başlayan S. G. adlı kadın, kocasını kendisinden kıskanan ve boşanmalarına neden olan kaynanasına tazminat davası açtı.
7 bin TL istedi!
Sabah Gazetesi haberine göre;  S. G., "Oğlumun yakasından düş. Oğlum yüz tane kadın alsa benden vazgeçmez" diyen kayınvalide Medine G.'den 10 bin TL manevi tazminat istedi.
7 bin TL istedi! Sabah Gazetesi haberine göre; S. G., "Oğlumun yakasından düş. Oğlum yüz tane kadın alsa benden vazgeçmez" diyen kayınvalide Medine G.'den 10 bin TL manevi tazminat istedi.
Yatak odasına bile girdi!
Bakırköy Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki davaya göre Medine G., uyurken "Alim beni bırakıp nasıl gidersin, nasıl evlenirsin" diye sayıklıyordu. Kıskançlık yüzünden fenalaşınca bir hafta hastanelik olan kaynana, oğlu ile gelinin baş başa kalmaması için her türlü yola başvuruyordu.Medine G. evin yedek anahtarını yaptırıp oğlunun evine, hatta yatak odasına bile habersiz giriyordu. Son olarak boşanması için oğlunu tehdit ederek gelinine hakaretler yağdıran kayınvalideye, gelini tazminat davası açtı.
Yatak odasına bile girdi! Bakırköy Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki davaya göre Medine G., uyurken "Alim beni bırakıp nasıl gidersin, nasıl evlenirsin" diye sayıklıyordu. Kıskançlık yüzünden fenalaşınca bir hafta hastanelik olan kaynana, oğlu ile gelinin baş başa kalmaması için her türlü yola başvuruyordu.Medine G. evin yedek anahtarını yaptırıp oğlunun evine, hatta yatak odasına bile habersiz giriyordu. Son olarak boşanması için oğlunu tehdit ederek gelinine hakaretler yağdıran kayınvalideye, gelini tazminat davası açtı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >