Kayseri'de dehşet anları: Yoldan geçenlere bıçakla saldırdı! Biri ağır üç kişi yaralandı

Yoldan geçenleri bıçakladı
Yoldan geçenleri bıçakladı

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde yaşanan bıçaklı saldırı kentte kısa süreli paniğe yol açtı. Yoldan geçenlere saldıran şüpheli gözaltına alınırken, olayda üç kişi yaralandı. Yaralılardan birinin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Güvenlik güçleri olay yerinde inceleme başlatırken, soruşturma sürüyor.

Hunat Mahallesi Orhangazi Caddesi’nde yaşanan olayda, bir kişi çevrede bulunan vatandaşlara bıçakla saldırdı. Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi yönlendirildi.

Cadde üzerinde panik yaşandı

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Hunat Mahallesi Orhangazi Caddesi’nde meydana gelen olayda, iddiaya göre akli dengesi yerinde olmayan E.D., yoldan geçenlere bıçakla saldırdı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan M.P., İ.G. ve A.T., ambulansla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Soruşturma başlatıldı

Olay yerinde detaylı inceleme yapan polis ekipleri, saldırının tüm yönleriyle aydınlatılması için çalışma başlattı. Şüphelinin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü, olayla ilgili adli sürecin devam ettiği belirtildi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >
KAYNAK / İHA