Kazada sevgilisini kaybeden Gülçin Ergül'ün klibinden acı detay ortaya çıktı

​Gülçin Ergül ve sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı
​Gülçin Ergül ve sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı

Gülçin Ergül ve sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı önceki gün Balıkesir’de trafik kazası geçirdi. Kaza sonrası Lafçı, hayatını kaybetti. Şarkıcının, bir ay önce yayınlanan klibindeki trafik kazası sahnesi sosyal medyada gündem oldu. Ergül’ün “Kaza ile arafta kalma hissini sembolize ettik” dediği ortaya çıktı.

Hepsi grubunun eski solisti Gülçin Ergül, önceki akşam sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı’yla Balıkesir yakınlarında Trafik kazası geçirdi. Kazada Ergül yaralanırken sevgilisiyse olay anında hayatını kaybetti.

Hürriyet'te yer alan habere göre; ünlü şarkıcının, bir ay önce yayınlanan “Birbirimize İyi Gelmiyoruz” şarkısının klibindeki trafik kazası sahnesi ve sözleri sosyal medyanın gündemine oturdu. Şarkıdaki “Aşk yok, nefret yok, şuurlar kapalı, nabız yok, bitti, nefes yok” sözleri en çok paylaşılanlar arasına girdi.

Kazadan önce verdiği röportajda Gülçin Ergül’ün aşkla ilgili söyledikleri ise “Sevgilisinin öleceğini hissetmiş” yorumlarına neden oldu.

Kaza ile arafı sembolize ettik

Şarkıcı röportajında klipteki kaza anını şöyle anlattı: “Klipte yarım saat vinç yardımıyla havada asılı kaldım. Bu bölüm, ilişki sonrası bitmiş aşkın getirdiği askıda kalma hissi ve klipte bahsi geçen araba kazası sonrasında arafta kalma hissiyatını sembolize ediyordu. Başkalarının yolunu da aydınlatan bir ilham olmuş gibi de görünüyor”

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >