Kenan Doğulu konserine Hakan Sabancı'nın kavgası damga vurdu

Hakan Sabancı
Hakan Sabancı

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu'nun konserine gelen Sabancı ailesinin torunlarından Hakan Sabancı, çıkardığı kavgayla konsere damgasını vurdu.

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, önceki akşam Çeşme'de bir konser verdi. Birçok ünlünün katıldığı konserde Sabancı ailesinin torunlarından Hakan Sabancı da vardı. Konseri loca kısmından takip eden Sabancı'nın keyfi ilerleyen saatlerde kaçtı.

Hakan Sabancı ve Kenan Doğulu
Hakan Sabancı ve Kenan Doğulu

Sabancı, önündeki locada eğlenmekte olan bir kişinin kendisine sık sık çarpmasıyla sinirlendi. Sözlü tartışmayla başlayan kavga, saniyeler içinde büyüdü.

Bardakların kırıldığı kavgada şiddete de başvuruldu. Olay, iki kişinin arkadaşlarının da dahil olmasıyla daha da büyüdü. Kavga eden iki grup, görevlilerin müdahalesiyle zor sakinleşti.

Hakan Sabancı hakkında

Hakan Sabancı
Hakan Sabancı

1991 yılında İstanbul’da doğmuştur. Hacı Sabancı ve Özcan Sabancı’nın torunudur. Amerika’da eğitimini tamamlayan Hakan Sabancı; Densa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sabancı ve Arzu Sabancı çiftinin üç oğlundan ortancasıdır. Abisi, magazin gündeminde adını yine sık duyduğumuz Hacı Sabancı, erkek kardeşi ise Kerim Sabancı’dır.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >
KAYNAK / TAKVİM