Kendi dengesini kendi sağlayan motosiklet: Thrustcycle ​GyroCycle

Thrustcycle ​GyroCycle isimli motosiklet, kendi dengesini kendisi sağlayarak devrilmeye bağlı kazaları önlüyor. Bu sistem daha çok yeni motosiklet sürücülerini hedefliyor.

Motosiklet kullanımının her geçen gün artmasıyla birlikte üreticiler kullanıcıları cezbedecek yeni teknolojiler üzerine yoğunlaşmaya başladı. Otomobillerden sonra en fazla tercih edilen kişisel ulaşım aracı olan motosikletler, eskiye oranla artık çok daha güvenli. Hatta Thrustcycle şirketinin geliştirdiği sistem, motosikletin kendiliğinden dengede durmasını sağlıyor.

Dengede durmayı sağlıyor

                                    GyroCycle olarak isimlendirilen motosiklet, özellikle öğrenme aşamasındaki kullanıcılara büyük fayda sağlayacak gibi görünüyor. Jiroskop etkisiyle sağa ya da sola devrilmeyi önleyen sistem, bu sayede kazaların önüne geçmeyi hedefliyor. Thrustcycle'ın teknolojiyi daha da geliştirmesi durumunda önümüzdeki yıllarda bu sistem belki tüm motosikletlere uygulanabilir.
Dengede durmayı sağlıyor GyroCycle olarak isimlendirilen motosiklet, özellikle öğrenme aşamasındaki kullanıcılara büyük fayda sağlayacak gibi görünüyor. Jiroskop etkisiyle sağa ya da sola devrilmeyi önleyen sistem, bu sayede kazaların önüne geçmeyi hedefliyor. Thrustcycle'ın teknolojiyi daha da geliştirmesi durumunda önümüzdeki yıllarda bu sistem belki tüm motosikletlere uygulanabilir.
Gelecek yıl satışa çıkabilir

                                    Teknolojiyi geliştirmeye devam eden şirket, önümüzdeki sene GyroCycle'ı satışa çıkarmayı hedefliyor. Başta BMW olmak üzere diğer birçok dev şirketin de bu alanda çeşitli çalışmaları mevcut. Yani önümüzdeki yıllarda rekabet daha da artacak gibi görünüyor.  GyroCycle'ın tahmini satış fiyatı ise 20.000 doların altında olacak.
Gelecek yıl satışa çıkabilir Teknolojiyi geliştirmeye devam eden şirket, önümüzdeki sene GyroCycle'ı satışa çıkarmayı hedefliyor. Başta BMW olmak üzere diğer birçok dev şirketin de bu alanda çeşitli çalışmaları mevcut. Yani önümüzdeki yıllarda rekabet daha da artacak gibi görünüyor. GyroCycle'ın tahmini satış fiyatı ise 20.000 doların altında olacak.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >