Kocası kendisini dinlemek yerine TV izleyince defalarca bıçakladı

Karısı dinlemeyip televizyon izlemeye devam etmesinin sonu kötü bitti.

Hindistan’ın Mumbai kentinde yaşayan Suresh Das isimli adam eşinin anlattıklarını dinlememesini az daha canıyla ödüyordu. Kocasının tavırları sonrası sinirlenen Shanti isimli kızgın eş, mutfak bıçağından aldığı bıçakla dehşet saçtı.

Polislerin yaptığı açıklamada olayın sadece “kendisini dinlemediği için” meydana gelmediğini, çift arasındaki “dinlememe” tartışmasının çok önceden beri süregeldiğini açıkladı. Mumbai polisi, çiftin iki çocuğunun olduğunu söyledi.

Tam olarak ne oldu?

Suresh eve geldiğinde karısını, annesinin yanına gittiği için evde bulamadı. Çocukları da iki gün önce teyzelerinin yanına tatile gitmişti. Akşam saat 11 gibi gelen Shanti kocasına önemli bir konu hakkında konuşmaları gerektiğini söyledi. Ama Suresh bu önemli konuşmadan kaçmak için “biraz dinlenmeliyim” diyerek televizyonu açtı. Önemli konuşmayı başlatmak için birkaç kere denemede bulunsa da kocası onu adeta görmemezlikten geldi. Televizyonun kapanmaması çift arasında bir anda büyük bir tartışmaya neden oldu. Tartışma sırasında kendisini tutamayan kızgın eş, mutfağa koşarak aldığı bıçağı kocasına defalarca sapladı. Olay sonrası alelacele hastaneye giden Suresh’in hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Hayatını şans eseri kurtaran Suresh, karısından şikayetçi olmadı.

Kaynak: Indian News

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >