Kerem Bursin ve Burak Özçivit'ten 'helal olsun' dedirten hareket!

kerem bursin
kerem bursin

Burak Özçivit ve Kerem Bürsin, 2017'nin son günü sette 2018'i evlerinden uzakta karşılayan askerlere sürpriz yaparak moral verdiler.

Yeni filmleri için son hızla çalışan Burak Özçivit'le Kerem Bürsin, 2017'nin son günü sette 2018'i evlerinden uzakta karşılayan askerlere sürpriz yaparak moral verdiler.

Ünlüler, yılbaşı için yurt içi ve yurt dışındaki çeşitli noktalara giderken ikili, Eskişehir'de ter döktü. Filmde iki askeri canlandıracak olan ünlü oyuncular, rollerinin hakkını vermek için profesyonel askerlerden destek aldı.

23 Şubat'ta vizyona girecek filmin çekimlerini titizlikle sürdüren Özçivit ile Bürsin, kamuflajlarını giyip aksiyon dolu sahnelere imza attı.

Askerlere moral verdiler

Kendilerine yardımcı olan Kara Havacılık Komutanlığı'nda görevli askerlere 2017'nin son günü sette sürpriz yapan ikili, sete baklava getirterek 2018'i evlerinden uzakta karşılayan askerlere moral oldular.

Özçivit ile Bürsin, silahla nişan almaktan helikopter kullanmaya kadar birçok teknik detay hakkında kendilerine yardımcı olan askerlerle de hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >