Ketebe online kitap satışına başladı

Üç yıl önce kurulan Ketebe Yayınları, kültür, edebiyat, sanat, felsefe, bilim, tarih, hatırat gibi çeşitli türlerde yerli ve yabancı isimlerden yetişkin ve çocuk okurlar için 415 eser yayınladı.
Üç yıl önce kurulan Ketebe Yayınları, kültür, edebiyat, sanat, felsefe, bilim, tarih, hatırat gibi çeşitli türlerde yerli ve yabancı isimlerden yetişkin ve çocuk okurlar için 415 eser yayınladı.

Kültür dünyasına üç yılda 415 eser kazandıran Ketebe Yayınları, ‘ketebe.com’dan online satışa başladı. Açılışa özel tüm kitaplarda yüzde 50’ye varan indirim var.

Albayrak bünyesinde faaliyet gösteren ve Türk kültür dünyasına 3 yılda 415 eser kazandıran Ketebe Yayınları, kitapseverlere daha kolay ulaşabilmek için ‘ketebe.com’ online satış sitesini faaliyete geçirdi. Üç yıl önce kurulan Ketebe Yayınları, kültür, edebiyat, sanat, felsefe, bilim, tarih, hatırat gibi çeşitli türlerde yerli ve yabancı isimlerden yetişkin ve çocuk okurlar için 415 eser yayınladı. Kitapseverlere online hizmet verebilmek için ketebe.com’u da kuran yayınevi buradan kitap satışına başladığını duyurdu.

Kitaplarda yüzde 50 indirim

Açılışa özel tüm kitaplarda 22 Ocak saat 00.00 ile 23 Ocak saat 23.59 arasında yüzde 50’ye varan indirim uygulanacak. 100 lira ve üzeri alışverişlerde kargonun ücretsiz olduğu sistemde kitaplar, anlaşmalı kargo şirketleri tarafından taşıma garantisiyle teslim edilecek ve okuyucuya ulaşıncaya kadar bilgilendirme yapılacak. Ketebe kitaplarından yapılacak 150 lira ve üzeri alışverişlerde özel tasarım bez çanta, 'Ketebe Çocuk'kitaplarından yapılacak 150 lira ve üzeri alışverişlerde ise Ketebe Çocuk Kutusu hediye edilecek.

Ketebe açılışa özel kitaplarda yüzde 50 indirim yapıyor
Ketebe açılışa özel kitaplarda yüzde 50 indirim yapıyor

Kitaplarla ilgili tanıtım bilgilerinin ve teknik özelliklerinin de yer aldığı e-ticaret sitesinde kitabın yazarının biyografisine ve yayınlanmış diğer eserlerine de yer veriliyor. Dizi ve türlere göre tasnifin olduğu sitede yeni çıkanlar, çok satanlar, indirimdeki kitaplar, kutulu ve çantalı özel setler ayrıca belirtiliyor.

Özel kampanya ve yeniliklerden haberdar olmak için e-bülten üyeliği fırsatının da olduğu sitede masaüstü bildirimlerle özel fırsatlar ve güncel kampanyalar isterse okuyucuya anlık olarak iletilebiliyor. Ayrıca sitede kişisel verilerinizin işlenmesinde 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na (KVKK) uygun olarak gerekli her türlü teknik ve hukuki tedbir alınmış durumda.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >