Ketebe Yayınevi, TÜYAP'a damgasını vurdu

Ketebe Yayınevi
Ketebe Yayınevi

TÜYAP 37. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’na katılan Ketebe Yayınevi, ilk kez bulunduğu platformda kitapları ve standıyla büyük beğeni topladı.

Bu yıl 37.'si düzenlenen TÜYAP 37. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nda Ketebe Yayınevi damgasını vurdu. 96 yeni kitap ile fuarda boy gösterdiklerini belirten Ketebe Yayınları Yönetmeni İsmail Demirci, 'Gerek yayınladığımız kitaplar ve gerekse standımızla okurlarımızdan beğeni ve takdir almak son derece memnuniyet vericiydi' dedi.

12. Salon’daki yerinde 9 gün boyunca okurlarıyla buluşan yayınevi; roman, öykü, şiir, psikoloji, düşünce ve tarih kategorilerinde yayımlanmış olan kitaplarını okurlarına sundu.

Ketebe standı
Ketebe standı

Gerek yayınladığımız kitaplar ve gerekse standımızla okurlarımızdan beğeni ve takdir almak son derece memnuniyet vericiydi.

Ketebe standı
Ketebe standı

Fuar süresince; Sadık Yemni, Elif Genç, Remzi Şimşek, İsmail Özen, Süleyman Unutmaz, Cemal Öztürk, Ali Emre, İsmail Kılıçarslan, Aykut Ertuğrul, Ahmet Murat Özel ve Mustafa Armağan standımızda okurlarıyla buluşarak sohbet ettiler ve kitaplarını imzaladılar.

Aliya İzzetbegovic görseli
Aliya İzzetbegovic görseli

Fuar'a dair diğer görsellere bakmak için sizleri böyle alalım:

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >