Kezzap saldırısına uğrayan dünyaca ünlü modelin son halini görünce çok şaşıracaksınız!

Gessica Notaro
Gessica Notaro

Yüzüne asit atılan genç modelin son hali, görenleri şaşkına çevirdi!

Dünyaca ünlü model Gessica Notaro, eski erkek arkadaşının saldırısına uğradı. Erkek arkadaşı tarafından yüzüne asit atılan genç model, bir gözünü kaybetti. Yüzü tanınmaz halde olan genç kadın, bir TV programında yaşadıklarını anlattı.

Tutuklu yargılanan erkek arkadaşı nedeniyle aylarca hastanede tedavi gören Gessica Notaro'nun son hali, görenleri şaşkına çeviriyor.

Hayranlarıyla cam bölmeden görüşüyor

                                    Yüzü tanınmaz hale gelen ünlü model için özel steril oda oluşturuldu; hayranlarıyla cam bölmenin ardından görüşüyor.
Hayranlarıyla cam bölmeden görüşüyor Yüzü tanınmaz hale gelen ünlü model için özel steril oda oluşturuldu; hayranlarıyla cam bölmenin ardından görüşüyor.
Programa yüzünde eşarpla katıldı

                                    Show programına yüzüne örttüğü eşarpla katılan ünlü model için stüdyo steril hale getirildi. Yaşadıklarını canlı yayında anlatan Notaro, saldırı esnasında güzelliğim kaybolsa da gözlerimi kaybetmemek için dua ettim diye konuştu.
Programa yüzünde eşarpla katıldı Show programına yüzüne örttüğü eşarpla katılan ünlü model için stüdyo steril hale getirildi. Yaşadıklarını canlı yayında anlatan Notaro, saldırı esnasında güzelliğim kaybolsa da gözlerimi kaybetmemek için dua ettim diye konuştu.
İşte son hali!
İşte son hali!
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >