Kilo almak isteyenler için etkili çözüm! İrem Derici: Abur cubur ile kilo aldım

​Kilo almak isteyenler için etkili çözüm! İrem Derici: Abur cubur ile kilo aldım

Milliyet'ten Emrah Akçaay'ın haberine göre, ünlü şarkıcı İrem Derici nasıl kilo aldığını açıkladı. Derici,

konserleri sırasında kulisinde cips, çerez ve baklava tüketerek kilo alıyor. Derici, abur cubur yiyerek kilo aldığını belirtti.

İrem Derici bir dönem verdiği aşırı kilolarıyla gündemdeydi
İrem Derici bir dönem verdiği aşırı kilolarıyla gündemdeydi

Verdiği bir konser sonrasında muhabirlerin sorularını yanıtlayan Derici, bir muhabirin, “Yakından daha güzelsiniz” sözlerine, “Çok yakından bakmayın. Davulun sesi gibiyim. Uzaktan güzel geliyorum” diye espri yaptı.

İrem Derici hakkında
21 Mart 1987 tarihinde dünyaya gelen İrem Derici aslen Sinop Boyabat'lıdır. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Piyano Bölümü mezunu olan İrem Derici, Acun Ilıcalı'nın sunduğu TV 8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yarışması ile popülerliği yakalamıştır. Bu yarışmada Hülya Avşar'ın yarışmacısı olan Derici, özellikle Kalbimin Tek Sahibine parçası ile büyük beğeni toplamıştır.
İrem Derici hakkında 21 Mart 1987 tarihinde dünyaya gelen İrem Derici aslen Sinop Boyabat'lıdır. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Piyano Bölümü mezunu olan İrem Derici, Acun Ilıcalı'nın sunduğu TV 8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yarışması ile popülerliği yakalamıştır. Bu yarışmada Hülya Avşar'ın yarışmacısı olan Derici, özellikle Kalbimin Tek Sahibine parçası ile büyük beğeni toplamıştır.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >