Kim Kardashian sınavı geçemedi! Sonucunu sosyal medyadan paylaştı

Sonucunu sosyal medyadan paylaştı
Reality şov yıldızı Kim Kardashian, Temmuz ayında girdiği baro sınavının sonucunu paylaştı. Ünlü isim, sınavı geçemediğini açıkladı.
Sosyal medya hesabında sınav sonucunu paylaşan Kardashian, mizahi bir dille, “Henüz avukat değilim, sadece televizyonda çok şık bir avukatı oynuyorum” ifadelerini kullanan Kardashian, yeni dizisi “All’s Fair”e gönderme yaptı.
"Pes etmek yok"
Ünlü isim, “Altı yıl oldu ama hâlâ bu yoldayım. Kısayol yok, pes etmek yok. Sadece daha çok çalışma ve azim var” sözleriyle hukuk hedefinden vazgeçmediğini vurguladı. Destekçilerine de teşekkür eden Kardashian, “Başarısızlık değil, yakıt bu. Sınavı geçmeye çok yaklaşmıştım, bu da beni daha çok motive ediyor. Hadi bakalım!” mesajını paylaştı.
