Kimse anlayamıyordu, gerçek çok başka çıktı! O ismin sesi aslında çok farklı

sen anlat karadeniz

Sen Anlat Karadeniz dizisinin ünlü oyuncusuna dublaj yapıldığı ortaya çıktı.

İçerdiği şiddet sahneleriyle çok konuşulan ve seyircinin tepkisini çeken Sen Anlat Karadeniz dizisi, oyuncuları ile de dikkat çekiyor.

Dizide Tahir karakterini canlandıran Ulaş Tuna Astepe'de bunlardan birisi. Bu dizi ile şöhrete kavuşan genç oyuncu ile ilgili şaşırtan bir gerçek ortaya çıktı.

Kimse anlayamasa da meğer Astepe'ye dublaj yapılıyormuş. Gerçek sesi bir programa verdiği röportajda ortaya çıkan Astepe'yi duyanlar şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar.

Ulaş Tuna Astepe kimdir?
Ulaş Tuna Astepe 1988 İzmit doğumludur. Lise eğitimini İstanbul Lisesi'nde tamamlayan oyuncu, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. 2008 yılında Osmanlı Cumhuriyeti filminde kostüm asistanlığı yaptıktan sonra tiyatro ve televizyon projelerinde yer almaya başlamıştır. Karadayı dizisinde Orhan, Rüya dizisinde ise Alaz adlı kötü bir adamı canlandırmıştır.
Ulaş Tuna Astepe kimdir? Ulaş Tuna Astepe 1988 İzmit doğumludur. Lise eğitimini İstanbul Lisesi'nde tamamlayan oyuncu, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. 2008 yılında Osmanlı Cumhuriyeti filminde kostüm asistanlığı yaptıktan sonra tiyatro ve televizyon projelerinde yer almaya başlamıştır. Karadayı dizisinde Orhan, Rüya dizisinde ise Alaz adlı kötü bir adamı canlandırmıştır.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >