Kırgın Çiçekler'in oyuncusundan ajansına "paramı ödemediler" davası

Kırgın Çiçekler

Ünlü oyuncu, menajerlik ajansıyla davalık oldu.

Kırgın Çiçekler dizisiyle tanınan genç oyuncu Biran Damla Yılmaz, menajerlik ajansıyla davalık oldu. Kendisiyle yeterince ilgilenilmediği iddiasıyla Eylül ayında Erberk Ajans’tan ayrılan Yılmaz, ajansına icra takibi başlattı.

Yılmaz’ın iddiasına göre, “Kırgın Çiçekler”in yapım şirketi, dizi yayınlandığı sürece anlaşma gereği parasını ajansa yatırmaya devam etti.  Oyuncu, “Finalden sonra ödeme durdu. Ajansım geriye dönük 7 bölüm hakediş ücretim ile KDV tutarını ödemeyi reddetti” diyerek eski ajansı hakkında icra takibi başlattı.
Yılmaz’ın iddiasına göre, “Kırgın Çiçekler”in yapım şirketi, dizi yayınlandığı sürece anlaşma gereği parasını ajansa yatırmaya devam etti. Oyuncu, “Finalden sonra ödeme durdu. Ajansım geriye dönük 7 bölüm hakediş ücretim ile KDV tutarını ödemeyi reddetti” diyerek eski ajansı hakkında icra takibi başlattı.
Biran Damla Yılmaz hakkında
1996 yılında Gebze'de doğmuştur. Yaşamının büyük bir kısmı Pendik'te geçmiştir. Küçük yaşlarda dizilerde yer alan oyuncuları izleyerek onları taklit ettiğini belirten Biran Damla Yılmaz ailesi tarafından küçük yaşlarda ajansa yazdırılarak bu konuda tecrübe sahibi olması sağlandı. İlerleyen yıllarda oyunculuk isteğinin daha fazla olduğunu tekrar farklı bir ajansa yazıldığını belirten Yılmaz oyunculuk sektörüne 14-15 yaşlarında girmişti
Biran Damla Yılmaz hakkında 1996 yılında Gebze'de doğmuştur. Yaşamının büyük bir kısmı Pendik'te geçmiştir. Küçük yaşlarda dizilerde yer alan oyuncuları izleyerek onları taklit ettiğini belirten Biran Damla Yılmaz ailesi tarafından küçük yaşlarda ajansa yazdırılarak bu konuda tecrübe sahibi olması sağlandı. İlerleyen yıllarda oyunculuk isteğinin daha fazla olduğunu tekrar farklı bir ajansa yazıldığını belirten Yılmaz oyunculuk sektörüne 14-15 yaşlarında girmişti
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >