Kırşehir ve Rize valilikleri 'gönüllü sokağa çıkmama' çağrısında bulundu

Arşiv
Arşiv

Kırşehir ve Rize valilikleri, kent sakinlerine büyükşehirler için ilan edilen sokağa çıkma yasağını gönüllü uygulama çağrısı yaptı.

Koronavirüs salgınına karşı sokağa çıkma yasağı kapsamında olmayan Rize ve Kırşehir'de valilikler gönüllü yasak çağrısı yaptı.

Kırşehir Valiliği'nden vatandaşlara çağrı

Sosyal medya hesabından 'Evde kal Kırşehir' etiketiyle çağrıda bulunan Kırşehir Valisi İbrahim Akın, "Saygıdeğer Kırşehirli hemşehrilerim, sizleri büyükşehirler için ilan edilen sokağa çıkma yasağını ilimizde de gönüllü olarak uygulamaya davet ediyorum. Sağlığımız için 48 saat evde kalalım, birlikte başaralım." ifadelerine yer verdi.

Kırşehir'de, İl ve Kaman İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurullarınca iki gün arayla alınan karlarla kent merkezindeki Medrese ve Kervansaray mahallelerinde bulunan 3üçbina ve Kaman ilçesine bağlı bir köyün mahallesi karantinaya alınmıştı.

Rize Valiliği: Gönüllü olarak sokağa çıkma yasağı uygulayalım

Rize Valiliği, İçişleri Bakanlığı tarafından 30 büyükşehir ve Zonguldak’ta bu gece yarısından itibaren başlatılan sokağa çıkma yasağının Rize’de gönüllü olarak uygulanmasına davet etti.

Rize Valiliğinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda "Değerli Rizeli Hemşerilerimiz, İçişleri Bakanlığınca büyükşehirlerde ilan edilen sokağa çıkma yasağını Rize’nin tamamında 'GÖNÜLLÜ' olarak uygulamaya davet ediyoruz. İlimiz için hep birlikte bunu başaralım. Rize, 48 saat dışarı çıkma!" ifadelerine yer verildi.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >