Kişiye özel ortodonti tedavisinde devrim: ORTHERO

Ortodonti
Ortodonti

Türkiye’nin ilk yerli ve 3D yazıcı teknolojisiyle kişiye özel üretilen şeffaf apareyi ORTHERO, dişlerdeki çapraşıklık, diş aralığı gibi problemleri metal diş telleri olmadan, en ileri ortodontik tedavi yöntemiyle çözüme kavuşturuyor.

İTÜ ARI Teknokent bünyesinde üretilen ORTHERO, İTÜ mezunu girişimci gençlerin geliştirdiği çok özel bir teknolojiyle hayata geçti. İlk yerli ve kişiye özel üretilen şeffaf aparey ORTHERO, 2014 yılında üretime başladı ve şimdiye kadar 4 bin vakayı yüzde 98 oranında başarıyla tamamladı. Türkiye’nin ilk ve tek 3D yazıcı teknolojisiyle üretilen şeffaf apareyi olma özelliği taşıyan ORTHERO, 3 boyutlu teknolojilerin güçlü potansiyelini, ileri mühendislik yöntemleriyle birleştirerek hastaların hizmetine sunuyor.

Acısız, konforlu ve hijyenik!

ORTHERO’nun metal diş telleriyle kıyaslandığında acısız ve konforlu bir tedavi yöntemi olduğunu belirten ORTHERO Kurucu Ortaklarından Seyyid Bucak, “Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi (FDA) onaylı malzemelerden üretilen ORTHERO apareyleri, sağlıklı ve hijyeniktir. Kolay kullanım olanağıyla, yemek yerken zorlanmadan çıkarılabilir, gün içinde sizi rahatsız etmez. Şeffaf özelliği sayesinde ORTHERO apareylerinin gün içinde ağzınızın içinde olduğunu unutursunuz. Çevrenizdekiler de ağzınızda bir şey olduğunu fark etmez” dedi.1 hafta içinde tedaviye başlama fırsatı

3D teknolojisiyle üretilen şeffaf apareyi Türkiye’de hayata geçirmek için uzun yıllar çalıştıklarını söyleyen Bucak, “Bu yeni teknolojiyle ortodonti tedavilerine hız ve esneklik getirdik. 3D analiz ve üretim süreçlerini çok hızlı bir şekilde gerçekleştirip, tedaviyi yaklaşık bir hafta içinde başlatıyoruz” diye konuştu.

Hastaların koltukta kalma süresini yüzde 40 oranında azaltıyor

İstenildiği zaman çıkartılabilen şeffaf apareyler ile diş hekimi, ortodontist ve hastalara, rahat ve konforlu bir tedavi imkanı sunduklarının altını çizen Bucak, “Metal diş tellerine kıyasla hastalara daha kaliteli ve uygun fiyatlı bir tedavi sunuyoruz. Hastaların koltukta kalma süresini de yüzde 40 oranında azaltıyoruz” şeklinde konuştu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >