Kit Harington ve Jensen Ackles'in katıldığı yarışmada Can Yaman birinci oldu

Can Yaman
Can Yaman

ABD’de televizyon dünyasının nabzını tutan ‘EOnline’ sitesi, tarafından her yıl ekranın en iyilerine ödül veriliyor. Kazananlar internet kullanıcıların açık oylarıyla belirleniyor.

Erkenci Kuş isimli dizi ile tanınan Can Yaman, bu yıl düzenlenen 'TV's Top Leading Man' yani 'En İyi Erkek Ekran Yıldızı' kategorisinde rakiplerini geride bırakarak 1. oldu.

Yarışmaya katılan isimler arasında Game of Thrones'un başarılı oyuncusu Kit Harington ve Supernatural serisinden tanıdığımız Jensen Ackles da bulunuyordu.

Star TV’nin final yapan dizisi Erkenci Kuş dizisinde başrol oyuncusu olan Can Yaman, oynadığı karakter ile dünya çapında bir popülarite kazandı.

ENews'in diziler kategorisinde gerçekleştirdiği 2019'un En İyi TV Erkek Oyuncu anketinde ismi olan Can Yaman pek çok yabancı rakibini ve meslektaşını geride bırakarak birinci sıraya yükseldi.

Finaldeyse Supernatural dizisinin başrol oyuncusu Jensen Ackles'i geçmesi sosyal medyada büyük ses getirdi.

Anket sonuçlarına buradan göz atabilirsiniz

Can Yaman en iyi erkek oyuncu seçildi.
Can Yaman en iyi erkek oyuncu seçildi.

Can Yaman final turuna 15 sezonluk efsane dizi Supernatural'ın başrol oyuncusu Jensen Ackles ile kaldı ve oyların yüzde 90,1’ini aldı. Dört yıldır birinci olan Ackles ise yüzde 9.9’da kalarak birinciliği Can Yaman’a kaptırdı. Can Yaman’ın yarıştığı dünya çapındaki tanınan 64 aktör arasında Game of Thrones’un yıldızı Kit Harrington da vardı.

Eonline, Can Yaman'ı tanıtmak için seyircileri Youtube'a yönlendirdi

Başrollerinde Cam Yaman ve Demet Özdemir'in yer aldığı Erkenci Kuş dizisi, 51 bölüm ile Star TV ekranlarına gelmiş ve seyirci tarafından çok sevilmişti. Dizinin reytingleri ülke içinde sınırlı kalmadı ve dizi oyuncuları yurt dışında da tanınır hale geldi. Eonline adlı sitede Can Yaman’ı tanımayanlara, YouTube’da Erkenci Kuş dizisini izleyebilecekleri hatırlatıldı ve bu hatırlatma işe yaradı.

Can Yaman'ın İtalya'da izdihama uğradı

Son olarak Can Yaman, geçen haftalarda tatil yaptığı İtalya'nın sahil kenti Napoli’de hayranlarının yoğun ilgi göstermesiyle gündeme gelmişti

Kısa süre içinde binlerce beğeni, çoğunluğu İtalyanca, İngilizce ve Arapça olan rekor sayıda yorum geldi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >