Kitabı en çok satanlar listesinde olan Nilgün Bodur alay konusu oldu

En çok satılanlar listesine girmeye başaran 'Sen Gittin Ya Ben Çok Güzelleştim' kitabı.
En çok satılanlar listesine girmeye başaran 'Sen Gittin Ya Ben Çok Güzelleştim' kitabı.

'Sen Gittin Ya Ben Çok Güzelleştim' kitabının yazarı, sosyal medya fenomeni Nilgün Bodur, kitabının alıntı olduğu suçlamalarıyla karşı karşıya kaldı. Kitabındaki metinlerin Anne Frank'ın Hatıra Defteri kitabından alıntı olduğu iddiaları sosyal medyada alay konusu oldu.

Son günlerde başta sosyal medya olmak üzere birçok sosyal mecrada Nilgün Bodur'un büyük bir satış başarısı yakaladığı kitabı 'Sen Gittin Ya Ben Çok Güzelleştim' konuşuluyor. Gündem olmasının ve çok konuşulmasının sebebi ise bu kitaptaki bir sözün İkinci Dünya Savaşı sırasında toplama kampında hayatını kaybeden Anne Frank'e ait olduğu iddiası.

Nilgün Bodur'un bahsi geçen çalıntı sözünün yer aldığı sayfa

Örnekte de görüldüğü gibi söz, Anne Frank'in kitabında yer alıyor.
Örnekte de görüldüğü gibi söz, Anne Frank'in kitabında yer alıyor.

Nilgün Bodur kimdir?

Instagram’da yazdığı yazıları ve paylaşımlarıyla tanınan, sosyal medya fenomeni ve yazar Nilgün Bodur'un kim olduğu merak konusu oldu. Son olarak 'Sen Gittin Ya Ben Çok Güzelleştim' kitabını yazdıktan sonra gündem olan Nilgün Bodur'a yönelik araştırmalar hız kesmeden devam ediyor İşte, 'Nilgün Bodur kimdir?' sorusunun yanıtı...

19 Kasım 1974 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. 12 yaşında kek satarak Avusturya Lisesi’nde okudu. "Sıradaki Teşekkürüm Bana Yalnış Yapanlara", "Sen Gittin Ya Ben Çok Güzelleştim" adlı iki kitabı bulunuyor. 20 yıl boyunca dünya markaları için kurumsal iletişim yöneticiliği yaptı. Hayatı boyunca kurumsal iletişim sektöründe faaliyet gösteren Nilgün Bodur, kendi mesleğinde de bilinen biri.

Ayrıca kitabın içerisinde alay konusu olan sözlerin derinliği ve manası tartışmaya açık gözüküyor

Nilgün Bodur'un teknoloji üzerine şairane değerlendirmeleri

İşte Twitter üzerinden kitap ve Nilgün Bodur hakkında yazılan eğlenceli tweetler

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >