Kıvanç Tatlıtuğ: Ne geliyorsa onu oynuyorum

Kıvanç Tatlıtuğ şu sıralar Çarpışma dizisinde yer alıyor.
Kıvanç Tatlıtuğ şu sıralar Çarpışma dizisinde yer alıyor.

Başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Yılmaz Erdoğan'ın filmi olan Organize İşler serisinde ilk defa karşımıza komediyi canlandıran bir karakterle çıkmıştı. Şu sıralar Çarpışma dizisiyle seyircinin karşısında olan Tatlıtuğ, 'hep aynı rolleri oynuyorsun' diyenlere isyan etti. Oyuncu, ''Ne geliyorsa onu oynuyorum'' dedi.

Yılmaz Erdoğan'ın yazıp yönettiği aynı zamanda başrolde yer aldığı Organize İşler'in devam serisi olan Sazan sarmalı hem kadrosu hem de Netflix'e satılmasıyla oldukça konuşulmuştu. 52 milyon TL'ye yakın hasılat yapan filmde Ezgi Mola, Bensu Soral gibi isimlerin yanı sıra ilk kez komedi oynayan Kıvanç Tatlıtuğ var. Filmde Sarı Saruhan karakterini canladıran oyuncu izleyenlerden tam not almıştı. Ancak tüm bunların dışında başarılı oyuncuya, 'son dönemde hep aynı rollerde yer alıyorsun' şeklinde eleştiriler gelmeye başladı.

Eleştirilere isyan etti

Ekranların en başarılı oyuncularından olan Kıvaç Tatlıtuğ, son dönemde sert ve öfke kontrolü sorunu yaşayan karakterleri canlandırıyor eleştirilerine cevap verdi.

Tatlıtuğ, 'Ezel' ve 'Kuzey Güney'den sonra ekrana gelen 'Çarpışma' dizisi ve vizyonda olan 'Organize İşler Sazan Sarmalı' filminde sert karakterleri canlandırdığı eleştirilerine isyan etti.

Organize İşler serisinde Kıvanç Tatlıtuğ'un canlandırdığı Sarı Saruhan karakteri.
Organize İşler serisinde Kıvanç Tatlıtuğ'un canlandırdığı Sarı Saruhan karakteri.

Bu şekilde denk geliyor

Başarılı oyuncu, "Bu roller üstüme yapışmadı. Ne geliyorsa onu oynuyorum" dedi.

Tatlıtuğ, öfke kontrolü sorunu yaşayan karakterlere hayat vermesine ise, "Bu şekilde denk geliyor. Özellikle yapılmış bir şey değil. Bakarsınız önümüzdeki projede farklı bir karakterle karşınıza çıkarım" şeklinde konuştu.

Kıvanç Tatlıtuğ Aşk-ı Memnu dizisiyle hafızalara kazınmıştı.
Kıvanç Tatlıtuğ Aşk-ı Memnu dizisiyle hafızalara kazınmıştı.

Sarı Saruhan film olacak

Organize İşler'in gişe başarısının yanı sıra ilk filmde olmayan yeni karakterlerin hikayesi de çok beğenildi. Üzerine bir de Kıvanç Tatlıtuğ gibi başarılı bir oyuncunun bu rollerden birini üstlenmesi başarıyı perçinledi. Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu, sosyal medyada Sarı Saruhan hakkında gelen yorumların çok iyi olduğunu hatta bazılarının bu karakterden başlı başına bir dizi çıkarılabileceğini düşündüğünü söyledi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >