Kıvanç Tatlıtuğ'un annesi gelinine kaynanalık yaptı, sonra özür diledi

Kıvanç Tatlıtuğ'un annesi de olsa, "Kaynana" kaynanadır.

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ile Tuba Büyüküstün'ün paylaştığı 'Cesur ve Güzel' dizisinde yaşanan romantik sahnelere Tatlıtuğ'un annesi Nurten Tatlıtuğ da kayıtsız kalamadı.
Gelini Başak Dizer'in sosyal medyada hiçbir paylaşımını beğenmeyen Nurten Tatlıtuğ, oğlu Kıvanç Tatlıtuğ ile Tuba Büyüküstün'ün birlikte rol aldığı dizi sahnelerine övgüler yağdırdı.
Gelini ile bir araya gelmiyor

                                    Şubat 2016'da Paris'te dünya evine giren çiftin evliliğine sıcak bakmadığı bilinen Nurten Hanım, gelini Başak Dizer ile hiçbir zaman bir araya gelmedi.
Gelini ile bir araya gelmiyor Şubat 2016'da Paris'te dünya evine giren çiftin evliliğine sıcak bakmadığı bilinen Nurten Hanım, gelini Başak Dizer ile hiçbir zaman bir araya gelmedi.
Büyüküstün'e övgüler yağdırdı

                                    Kendi gelinini hiçbir sosyal medya hesabından takip etmeyen Nurten Tatlıtuğ, oğlunun rol arkadaşı Büyüküstün'ün Kıvanç Tatlıtuğ ile çekildiği samimi fotoğrafın altına: "Yılın en yakışan çiftisiniz, maşallah size. Rabbim korusun nazardan" diye yazdı.
Büyüküstün'e övgüler yağdırdı Kendi gelinini hiçbir sosyal medya hesabından takip etmeyen Nurten Tatlıtuğ, oğlunun rol arkadaşı Büyüküstün'ün Kıvanç Tatlıtuğ ile çekildiği samimi fotoğrafın altına: "Yılın en yakışan çiftisiniz, maşallah size. Rabbim korusun nazardan" diye yazdı.
Nurten Tatlıtuğ'dan Dizer'e özür metni

                                    "Başak'a gönderme değildi. Kıvanç ve Tuba dizide birbirlerine yakışıyorlardı ben onu söyledim. Tuba'yı hiç tanımıyorum. İzlerken anında bir yorum yaptım. Aklımı yitirmiş değilim, Başak'a asla tepkim yok. Onun yara almasını istemem. Gelinimi üzmüşüm, hata yaptım."
Nurten Tatlıtuğ'dan Dizer'e özür metni "Başak'a gönderme değildi. Kıvanç ve Tuba dizide birbirlerine yakışıyorlardı ben onu söyledim. Tuba'yı hiç tanımıyorum. İzlerken anında bir yorum yaptım. Aklımı yitirmiş değilim, Başak'a asla tepkim yok. Onun yara almasını istemem. Gelinimi üzmüşüm, hata yaptım."
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >