Kız arkadaşının yakınlarının darp ettiği Hintli genç mühendis İstanbul'da hayatını kaybetti

Shuhban Goel
Shuhban Goel

Yüksek lisans için İstanbul’a gelen elektrik-elektronik mühendisliği öğrencisi Hintli Shuhban Goel, kız arkadaşının yakınları tarafından dövüldükten sonra yaşamını yitirdi. Goel’in ilk otopsi raporuna göre ölümün darpa bağlı olmadığı; ancak saldırının başka bir rahatsızlığı tetiklemiş olabileceği belirtildi.

Olay İstanbul, Bağcılar Batışehir’de önceki gün meydana geldi. Yüksek lisans yapmak için Türkiye’ye gelen elektrik-elektronik mühendisliği öğrencisi olan Hintli 25 yaşındaki Shuhban Goel, İstanbul’da Türk kızı G.S. ile tanıştı ve ikili sevgili oldu; ancak genç kız bir süre sonra ayrılmak istedi.

İddiaya göre kız arkadaşından ayrılmak istemeyen Hintli genç, G.S.’yi taciz etmeye başladı. Bunun üzerine G.S., son kez Goel’le konuşmak için bir kafede buluştu. Genç kız ayrılmak istediğini tekrarlarken, Goel de ayrılmak istemediğini söyledi. Tartışma sırasında Goel, kız arkadaşının cep telefonunu almak istedi. Tartışma giderek büyüyünce G.S., babasını aradı.

İki akrabasını da yanına alıp kafeye gelen baba M.S., Hintli gençle tartışmaya başladı. Üç kişi, Goel’i darp ederek hastanelik etti. Ambulansla hastaneye kaldırılan genç hayatını kaybetti. Olaydan sonra genç kızın babası M.S. ile iki akrabası Bağcılar Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Kalp krizi ihtimali

Cenazesi Adli Tıp’a kaldırılan Goel’in ilk belirlemelere göre ölüm sebebinin dayağa bağlı olmadığı; ancak dövülmesi sırasında ölümünü tetikleyen başka bir şeyin rahatsızlığının olabileceği belirtildi.

Kalp krizinden ölmüş olabileceği belirtilen Goel’in kesin ölüm nedeni otopsi raporundan sonra ortaya çıkacak.

Shuhban Goel’in cenazesi, Türkiye’ye gelen ailesi tarafından alınarak Hindistan’a götürüldü.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >