Kızım dizisinin küçük yıldızı Beren'den alkışlanacak hareket!

Beren Gökyıldız
Beren Gökyıldız

Yayınlandığı ilk günden beri reyting rekorları kıran Kızım dizisinin küçük yıldızı Beren Gökyıldız, doğum gününde en sevdiği oyuncakları ve kıyafetlerini ihtiyaç sahiplerine bağışladı.

Yayınlandığı günden beri reytinglerde zirveye tırmanan Kızım dizisinin küçük oyuncusu Beren Gökyıldız, doğum gününde herkese örnek olacak bir davranışta bulundu. Gökyıldız, kendisine olmayan sevdiği kıyafetleri ve oyuncakları ihtiyaç sahiplerine bağışladı.

Kızım dizisinin başarılı oyuncusu Beren Gökyıldız, doğum gününde Ahtapot Gönüllüleri Derneği'ne giderek ihtiyacı olanlara destekte bulundu. Beren Gökyıldız, ayrıca hazırlanan videoda da herkesi ihtiyacı olanlara destek olmaya davet etti.

"Merhaba, ben Beren Gökyıldız, bugün benim doğum günüm ve çok mutluyum. Doğum günümü Ahtapot Gönüllüleri, Malzeme Değerlendirme Merkezi'nde kutluyorum. Bunlar benim en sevdiğim oyuncaklarım, okuduğum kitaplar ve eskiden giydiğim elbiseler... Ama artık bunlar bana olmuyor. O yüzden ben bunları benden daha çok ihtiyacı olan arkadaşlarımla paylaşmak istiyorum."

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >