Kızının önünde eşini öldürmüştü: Cezası belli oldu

Arşiv
Arşiv

Kayseri’de geçtiğimiz şubat ayında 6 yaşındaki kızının önünde eşini 7 bıçak darbesi ile öldüren, iki işçiyi de yaralayan sanık mahkemece müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Kayseri’de 6 yaşındaki kızının önünde karısını birlikte çalıştırdıkları mobilya atölyesinde 7 bıçak darbesi ile öldüren, iki işçiyi de yaralayan ve bu suçlardan tutuklu yargılanan sanığa mahkemece müebbet hapis cezası verildi.

Cumhuriyet Savcısı’nın iddianamesinde 23 Şubat’ta Organize Sanayi Bölgesi 43. Caddesi’nde bulunan mobilya atölyesinde meydana gelen olayda, iddiaya göre şüpheli F.Y.(36) ile 4 çocuk annesi eşi Hatice Y.(34) olay tarihinde 6 yaşındaki kızı S.Y. ile saat 14.00 sıralarında eşiyle birlikte çalıştırdıkları mobilya atölyesindeki yazıhaneye geldi.

Polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulunmuştu.
Polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulunmuştu.

Çift arasında para yüzünden çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Yanındaki bıçak ile 6 yaşındaki kızının önünde Hatice Y.’yi sırtından 7 bıçak darbesi ile öldürdükten sonra odadan çıkan F.Y., iş yerinde çalışan E.S.(27) ve H.Y. (28) isimli iki işçiyi de bıçakla yaralayıp, olay yerinden kaçtı.

  • Kısa sürede yakalanan F.Y. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Duruşma Savcısı verdiği mütalaasını tekrar ederek, sanığın ‘eşini kasten öldürme’ ve ‘kasten yaralama’ suçlarından cezalandırılmasını talep etti.

Müebbet hapse mahkum edildi

Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu tutuklu sanığa eşi Hatice Y.’ye yönelik ‘eşini kasten öldürme’ suçundan müebbet, mağdur işçiler E.S.(27) ve H.Y. (28)’ye yönelik ‘kasten yaralama’ suçlarından ayrı ayrı 2 yıl 6 ay hapis cezası ile tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >