Kızlarınıza bayramlık el emeği tokalar yapmaya hazır mısınız?

Çocuklarınıza, aldığınız bayramlıkların yanına bir de kendi ellerinizle yaptığınız tokaları ve saç bantlarını eklemeyi unutmayın.

Zaman ne kadar değişmiş olsa da bayramlar çocuklar için ayrı bir öneme sahiptir. Bayram sabahı yeni kıyafetlerini giymek için sabırsızlanan miniklere sürpriz yapmak istemez miydiniz? Son yıllarda özellikle, yeni doğan kız bebeklere anneleri farklı saç bantları takmayı çok seviyor. Sosyal medya üzerinden sık sık bebeklerin sevimli halleri ve saç bantları ile karşı karşıya kalıyoruz. Bu tarz saç bantlarını satın alabileceğiniz gibi basit birkaç malzeme ile kendiniz de yapabilirsiniz. Çocuklarınız, Kurban Bayramı sabahı yeni kıyafetlerinin yanında anne emeği dolu bir tokayı gördüğünde son derece mutlu olacaktır.
Öncelikle karar verin

                                    Öncelikle kızınıza nasıl bir saç bandı ya da toka yapmak istediğinize karar verin. Bunun için internet en önemli kaynak gibi…
Öncelikle karar verin Öncelikle kızınıza nasıl bir saç bandı ya da toka yapmak istediğinize karar verin. Bunun için internet en önemli kaynak gibi…
Malzemelerinizi hazırlayın

                                    Modele arar verdiyseniz; kumaş, kurdele, silikon tabancası, boncuklar edinin.
Malzemelerinizi hazırlayın Modele arar verdiyseniz; kumaş, kurdele, silikon tabancası, boncuklar edinin.
Bebeğinizin cildine zarar verir

                                    Özellikle kumaş kullanarak bir bant yapacaksanız, penyeyi tercih etmeniz daha doğru olacaktır. Çünkü sert kumaşlar, bebeğinizin cildine zarar verebilir.
Bebeğinizin cildine zarar verir Özellikle kumaş kullanarak bir bant yapacaksanız, penyeyi tercih etmeniz daha doğru olacaktır. Çünkü sert kumaşlar, bebeğinizin cildine zarar verebilir.
Aman dikkat!

                                    Yeni doğan bebeklere, lastik kullanarak hazırladığınız bantları kullanmazsanız daha iyi olacaktır. Çünkü lastikli saç bantları bebeklerini başlarını fazlasıyla eziyor.
Aman dikkat! Yeni doğan bebeklere, lastik kullanarak hazırladığınız bantları kullanmazsanız daha iyi olacaktır. Çünkü lastikli saç bantları bebeklerini başlarını fazlasıyla eziyor.
Çiçeksiz olmaz

                                    Hazır alabileceğiniz, üzerinde işleme bulunmayan saç bantlarını da arzunuza göre süsleyebilirsiniz. Özellikle kocaman çiçekli bantlar bebeklerde şık duruyor.<o:p></o:p>
Çiçeksiz olmaz Hazır alabileceğiniz, üzerinde işleme bulunmayan saç bantlarını da arzunuza göre süsleyebilirsiniz. Özellikle kocaman çiçekli bantlar bebeklerde şık duruyor.<o:p></o:p>
Tasarımcı sizsiniz

                                    Üzerinde süsleme bulunmayan taçları da kızlarınızı zevkine ve kıyafetlerinin rengine göre tasarlayabilirsiniz.
Tasarımcı sizsiniz Üzerinde süsleme bulunmayan taçları da kızlarınızı zevkine ve kıyafetlerinin rengine göre tasarlayabilirsiniz.
Örgüden saç bandı

                                    Şiş ya da tığ kullanarak son derece şık saç bantları yapabilirsiniz.
Örgüden saç bandı Şiş ya da tığ kullanarak son derece şık saç bantları yapabilirsiniz.
Herkes hayran kalacak

                                    Basit tokaları da bir tasarımcının elinden çıkmış hale getirebilirsiniz.
Herkes hayran kalacak Basit tokaları da bir tasarımcının elinden çıkmış hale getirebilirsiniz.
En değerli varlıklarımız

                                    Çocuklarınızın kocaman gülümsemeleri için biraz zahmete değmez mi?
En değerli varlıklarımız Çocuklarınızın kocaman gülümsemeleri için biraz zahmete değmez mi?
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >