Klasik otomobilini Devlet Bahçeli'ye hediye etmek istiyor

Klasik otomobilini Devlet Bahçeli'ye hediye etmek istiyor
Klasik otomobilini Devlet Bahçeli'ye hediye etmek istiyor

Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde yaşayan iş adamı Bedri Sefa Kaymak, 1977 model otomobilini, klasik otomobil tutkunu Bahçeli'ye hediye etmek istiyor. İşte Kaymak'ın hediye etmek istediği o otomobil...

Sakaryalı iş adamı Bedri Sefa Kaymak, 1977 model klasik otomobilini, anayasa değişikliği referandumunda "evet" çıkması halinde, "hükümete verdiği destekler"den dolayı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye hediye etmek istiyor.

Kaynarca ilçesinde yaşayan 28 yaşındaki genç iş adamı Kaymak, yaptığı açıklamada, 1977 model Ford Granada aracını, üniversite yıllarında çalışıp kazandığı parayla aldığını söyledi.

Bu aracın ilk otomobili olduğunu aktaran Kaymak, kendisinde de Bahçeli gibi klasik otomobil tutkusu bulunduğunu dile getirdi.



Kaymak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a güzel bir sevgisi olduğunu belirterek, "Şu anki süreçte Bahçeli'nin de Türkiye'nin çıkarları doğrultusunda Erdoğan'a güzel katkıları olduğunu gördüm." dedi. Türkiye'nin politikalarını dünya çapında takip etmeye çalışan bir birey olduğunu ifade eden Kaymak, 15 Temmuz sürecinden bu yana Bahçeli'nin Türkiye'ye katkılarını da takip ettiğini söyledi.

Kaymak, bazı Avrupa ülkelerinin bakanlara konuşma izni vermemesiyle ilgili Erdoğan'ın "Gerekirse ben gelirim." dediği süreçte Bahçeli'nin "Gerekirse ben de sizin yanınızda giderim." şeklinde destek olmasından çok etkilendiğini dile getirdi.











Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >