‘Kocaman Ailem’ dizisi yakında başlıyor

Kocaman Ailem
Kocaman Ailem

Yeni bir aile dizisi olan Kocaman Ailem, izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor.

Yapımcılığını Mia Yapım ve Banu Akdeniz’in üstlendiği dizi, oyuncu kadrosu ve hikayesiyle izleyicinin ilgisini çekmeyi hedefliyor. Senaryosunu Nuray Uslu, Şeyda Delibaşı, Aylin Eren ve Nergiz Herdem İnce’nin kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Hakan İnan oturuyor.

Başrollerini Levent Ülgen, Emre Karayel, Aksel Bonfil, Buse Arslan Akdeniz ve Çağla Demir’in paylaştığı dizinin kadrosunda ayrıca Buse Arslan Akdeniz, Zeynep Gülmez, Berkay Tulumbacı, Özlem Türkad, Necmi Yapıcı, Cihan Kurtaran, Zuhal Yalçın, Gülçin Hatıhan, Erman Okay ve Çiğdem Aygün gibi isimler yer alıyor.

Dizinin konusu
Kocaman Ailem, fabrika sahibi Hulusi’nin hikayesini ele alıyor. Hulusi’nin hayatı, geçirdiği bir kaza sonucu alt üst olur. Ölüme ramak kala hayata yeniden tutunan Hulusi, geçmişte işlediği hataları telafi etmeye karar verir ve geçmişte kalplerini kırdığı üç kadını bulması için oğlu gibi sevdiği Demir’i görevlendirir. Ancak Hulusi'nin bu üç kadından üç çocuğu olduğunu öğrenmesiyle işler iyice karışır.
Dizinin konusu Kocaman Ailem, fabrika sahibi Hulusi’nin hikayesini ele alıyor. Hulusi’nin hayatı, geçirdiği bir kaza sonucu alt üst olur. Ölüme ramak kala hayata yeniden tutunan Hulusi, geçmişte işlediği hataları telafi etmeye karar verir ve geçmişte kalplerini kırdığı üç kadını bulması için oğlu gibi sevdiği Demir’i görevlendirir. Ancak Hulusi'nin bu üç kadından üç çocuğu olduğunu öğrenmesiyle işler iyice karışır.
Levent Ülgen kimdir?
Levent Ülgen, Tam adı Ömer Levent Ülgen’dir. 8 Ağustos 1962 tarihinde Cihanbeyli, Konya’da doğdu. Ankara İnönü Lisesi’ni, ODTÜ Fizik Bölümü’nü bitirdi. ve Ankara Halk Tiyatrosu’nda görev aldı, daha sonra Ankara Sanat Tiyatrosu’na katıldı. Bu tiyatroda çeşitli oyunlarda sahne alırken, Hacettepe Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nde eğitim görme hakkını kazandı. Hacettepe Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nü bitirdi. Atçalı Kel Mehmet oyununda figüranlıkla başlayan tiyatro yaşantısına hem çocuklar hem de büyükler için sergilenen çeşitli oyunlarda çok farklı rollerle devam etti. Mezuniyetinin ardından Devlet Tiyatroları bünyesinde oyuncu ve yönetmen olarak çalışmaya başladı. Bu dönemde yüksek lisansını tamamladı. 2002’de yayınlanmaya başlayan “En Son Babalar Duyar” isimli televizyon dizisindeki “üçkir” rolüyle tanındı. Bu karakter ve özellikle ağzından düşürmediği “Hallederiz” repliği o kadar çok tuttu ki, hem karakterin hem de Ülgen’in adı bir süre sonra “Hallederiz Kadir”e çıktı ve meşhur oldu.
Levent Ülgen kimdir? Levent Ülgen, Tam adı Ömer Levent Ülgen’dir. 8 Ağustos 1962 tarihinde Cihanbeyli, Konya’da doğdu. Ankara İnönü Lisesi’ni, ODTÜ Fizik Bölümü’nü bitirdi. ve Ankara Halk Tiyatrosu’nda görev aldı, daha sonra Ankara Sanat Tiyatrosu’na katıldı. Bu tiyatroda çeşitli oyunlarda sahne alırken, Hacettepe Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nde eğitim görme hakkını kazandı. Hacettepe Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nü bitirdi. Atçalı Kel Mehmet oyununda figüranlıkla başlayan tiyatro yaşantısına hem çocuklar hem de büyükler için sergilenen çeşitli oyunlarda çok farklı rollerle devam etti. Mezuniyetinin ardından Devlet Tiyatroları bünyesinde oyuncu ve yönetmen olarak çalışmaya başladı. Bu dönemde yüksek lisansını tamamladı. 2002’de yayınlanmaya başlayan “En Son Babalar Duyar” isimli televizyon dizisindeki “üçkir” rolüyle tanındı. Bu karakter ve özellikle ağzından düşürmediği “Hallederiz” repliği o kadar çok tuttu ki, hem karakterin hem de Ülgen’in adı bir süre sonra “Hallederiz Kadir”e çıktı ve meşhur oldu.
Emre Karayel kimdir
Emre Karayel, 18 Ekim 1972 tarihinde, Kadirli, Adana’da dünyaya geldi. Ankara Atütürk Anadolu Lisesi’ni bitirmesinin ardından Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi’nde İktisat Bölümü’nü kazanan Karayel, bu bölümü tamamlamamayı seçerek üniversite değiştirdi ve de Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü’ne geçiş yaptı.Üniversiteyi 1999 yılında bitirmesinin ardından TRT’de çalışmaya başlayan genç oyuncu, burada sunuculuk yaptı ve çocuk programları hazırladı.İlk olarak 2000 yılında, Samet Polat tarafından yönetilen Bizim Evin Halleri adlı dizi ile oyunculuk hayatına adım atan Karayel, Bizim Evin Halleri’nin ardından 2002 yılında Kuzenlerim ve 2003 yılında kendisini şöhrete taşıyan yapım olan Bir İstanbul Masalı’nda rol aldı. Karayel’in rol aldığı pek çok dizinin içerisinde en göze batanları Gümüş, Kurtlar Vadisi Pusu ve Canım Ailem oldu. Televizyon dizilerinin yanı sıra sinemaya da adım atan Karayel, ilk beyazperde denemesini 2006 yılında vizyona giren ve yönetmenliğini Onur Ünlü’nün üstlendiği Polis ile yaptı. Polis’i 2007 yılında Zincirbozan, 2008 yılında Usta ve 2009 yılının en çok ses getiren yerli yapımlarından birisi olan Başka Dilde Aşk takip etti.
Emre Karayel kimdir Emre Karayel, 18 Ekim 1972 tarihinde, Kadirli, Adana’da dünyaya geldi. Ankara Atütürk Anadolu Lisesi’ni bitirmesinin ardından Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi’nde İktisat Bölümü’nü kazanan Karayel, bu bölümü tamamlamamayı seçerek üniversite değiştirdi ve de Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü’ne geçiş yaptı.Üniversiteyi 1999 yılında bitirmesinin ardından TRT’de çalışmaya başlayan genç oyuncu, burada sunuculuk yaptı ve çocuk programları hazırladı.İlk olarak 2000 yılında, Samet Polat tarafından yönetilen Bizim Evin Halleri adlı dizi ile oyunculuk hayatına adım atan Karayel, Bizim Evin Halleri’nin ardından 2002 yılında Kuzenlerim ve 2003 yılında kendisini şöhrete taşıyan yapım olan Bir İstanbul Masalı’nda rol aldı. Karayel’in rol aldığı pek çok dizinin içerisinde en göze batanları Gümüş, Kurtlar Vadisi Pusu ve Canım Ailem oldu. Televizyon dizilerinin yanı sıra sinemaya da adım atan Karayel, ilk beyazperde denemesini 2006 yılında vizyona giren ve yönetmenliğini Onur Ünlü’nün üstlendiği Polis ile yaptı. Polis’i 2007 yılında Zincirbozan, 2008 yılında Usta ve 2009 yılının en çok ses getiren yerli yapımlarından birisi olan Başka Dilde Aşk takip etti.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >