Kocasından ölü taklidi yaparak kurtulan kadın yaşadığı dehşeti anlattı

Hanım K. yaşadığı korku dolu anları ilk kez anlattı.
Hanım K. yaşadığı korku dolu anları ilk kez anlattı.

DEAŞ'a katılmak için Suriye'ye gitmediği gerekçesiyle defalarca kendisini bıçaklayan cani kocasından ölü taklidi yaparak kurtulup yaşama tutunan Hanım K., dehşet dolu o anları ilk kez anlattı.

Şanlıurfa’da 4 çocuk annesi Hanım K., kocası Ahmet K.’nın birbiri ardına gelen bıçak darbelerinden ölü numarası yaparak kurtuldu. Boğazının ardından 15 yerinden daha bıçaklandı. Yaşama tutunan Hanım K. Yaşadığı korku dolu anları ilk kez anlattı.

Eşini defalarca bıçaklayan zanlı
Eşini defalarca bıçaklayan zanlı

Gazete Habertürk'ten Ümran Avcı'nın haberine göre, Hanım K. günlerce hastanede yattı. Aradan 2.5 ay geçti, psikolojik tedaviye de devam eden Hanım K. korku dolu dakikaları yaşadığı o eve bir daha giremedi. Ailesi yeni bir ev tuttu, dehşeti hatırlatmasın diye de eski eşyalar da satıldı. Hanım K., 3 oğluyla yeniden hayata tutunmaya çalışıyor.

37 yaşındaki Hanım K., yaklaşık 2.5 ay önce maruz kaldığı vahşeti ve sonrasında yaşadıklarını anlatırken adeta o korkunç güne döndü:

“Ölü numarası yapmasaydım bırakmayacaktı

  • “Saat 12’ydi. Çocuklar okuldan gelecekti. Yatak odasına çağırdı. Telefon çaldı, almak için yatağa oturdum. Sırtım dönüktü, ilk darbeyi boğazıma vurdu, kaçmaya çalıştım. Yatak odasının kapısına kadar geldim. Sonra aklıma çocuklarım geldi. Ölürsem ortada kalacaklar diye düşündüm. Darbeler yüzüme, karnıma, koluma, göğsüme gelmiş. Ölü numarası yapmasaydım bırakmayacaktı. Baktım üstüme çömelmiş. Kurban keserken kımıldamasın diye hayvanı tutarlar ya; kolları, bacaklarıyla üzerime bastırıp sıkı sıkı tutmuştu. Gözlerimi kapadım, nefes bile almadım. Uzaklaştı... ”

Hanım K., zanlının “cinnet” iddiasını şu sözlerle yalanladı

Hanım K.
Hanım K.

“Odanın kapısından görüyordum. Üstümden atladı. Abdest aldı, kıyafet değiştirdi. Yarım saat süslendi... O evden çıktıktan hemen sonra sürüne sürüne gidip komşunun ziline bastım. Sonrasını hatırlamıyorum... Şimdi ilaç tedavisi görüyorum. Sağ kolum tutmuyor. Sinir kesilmiş, ameliyat oldum ama doktorlar umutlu konuşmuyor. Çocuklarıma bakamıyorum. Bu yüzden kahroluyorum.”

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >