Konu Demet Akalın! Ece Erken ve Demet Şener arasında büyük gerginlik

​Konu Demet Akalın! Ece Erken ve Demet Şener arasında büyük gerginlik
​Konu Demet Akalın! Ece Erken ve Demet Şener arasında büyük gerginlik

Ece Erken ve Demet Şener, canlı yayında öyle bir kavga etti ki, sunucular ikiliyi ayırmakta zorlandı.

Demet Şener, 'Demet Akalın'ın eşyaları o dönem kapıya atıldı' yorumuna sinirlenerek, Ece Erken'in sunuculuğunu yaptığı Söylemezsem Olmaz programına katıldı.

Geçtiğimiz günlerde paylaştığı gelinlikli fotoğrafına "Zamanında Demet Akalın'ı sizinle aldatmadı mı?" yorumunu yapan takipçisine, "Yıllarca üzerimden prim yaptı artık susmak yok" diyen Demet Şener'in bu sözleri programın gündem konusu oldu.

Ece Erken ve Demet Şener
Ece Erken ve Demet Şener

Ece Erken hakkında ağır ithamlarda bulunan Demet Şener, "Orada oturan yayın ilkelerine uymak zorunda olduğunuz bir şeyi araştırmadan, sadece duyumlarla birilerinin maşaları olarak söylenen sözlerin özellikle Ece Erken tarafından hiçbir şekilde gerçeği yansıtmadığını şerefim üzerine yemin ederek söylüyorum." ifadelerini kullandı.

Bu duruma sinirlenen Erken, "Ben de şerefim üzerine yemin ederim ki anlattığım olayları bizzat kendim yaşadım." dedi. Bu andan sonra tansiyon daha da gerildi, tarafların birbirlerine seslerini yükseltmesi üzerine devreye, programın diğer sunucuları girmek zorunda kaldı fakat ortam yine de sakinleşmedi.

Karşılıklı ağır ithamlarda bulunan ikili konunun yargıya taşınması için harekete geçeceklerini ayrı ayrı belirtti.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >