Konya'da bir aileye yapılan saldırıda 10 kişi gözaltına alındı

Konya'da silahlı saldırıda aynı aileden 7 kişi yaşamını yitirdi
Konya'da silahlı saldırıda aynı aileden 7 kişi yaşamını yitirdi

Konya'da aynı aileden 7 kişi vahşi saldırıcı sonucu hayatını kaybetti. Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamaya göre 10 kişi gözaltına alındı. Husumetin 'kedi' yüzünden başladığı öğrenildi. Asıl şüpheli halen aranıyor.

Konya'da aynı aileden 7 kişi, 2010 yılından bu yana husumet bulunan K. ailesinden bir kişinin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybetti. Vahşi saldırının detayları belli olmaya başladı. Husumetin kedi yüzünden başladığı öğrenildi.

Öte yandan gelen son dakika haberine göre, Konya Cumhuriyet Başsavcılığı, Konya'daki katliamla ilgili olarak 10 kişinin gözaltına alındığını açıkladı. Asıl şüphelinin ise hala arandığı belirtildi.

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın açıklaması şöyle:

Video: Konya’da aile katliamı: 7 kişi hayatını kaybetti


Konya ili Meram ilçesinde 30.07.2021 tarihinde 7 vatandaşımızın hayatını kaybettiği olay ile ilgili Cumhuriyet Başsavcılığımızca başlatılan soruşturmada olayın tüm yönleri ile aydınlatılması için Cumhuriyet Başsavcısı koordinesinde Cumhuriyet Başsavcı Vekili ve 3 Cumhuriyet Savcısı görevlendirilmiştir.

Cumhuriyet Başsavcılığımızca olay yeri inceleme işlemleri yapılmış, maktullerin otopsi işlemleri yapılarak ailelerine teslim edilmiş olup, soruşturma kapsamında delil toplama işlemleri devam etmektedir.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >