Korku filmi tutkunlarının göz bebeği Samara geri dönüyor

Televizyonun içinden çıkma sahnesiyle hafızalara kazınan "Halka" filminin Samara'sı kurbanlarına ulaşmak için bu sefer interneti kullanıyor.

Halka efsanesini devam ettirecek olan Halka 3'ten Türkçe altyazılı yeni bir fragman yayınlandı.
Japonya'da fenomen gelen ve sonrasında kaçınılmaz olarak Hollywood'a uyarlanan Halka serisi, üçüncü filmiyle yeniden salonlara konuk olmaya hazırlanıyor. Klasik Halka anlatısının içerisine modern teknolojik imkânları dâhil edeceği ilk fragmanından belli olan Halka 3'ten Türkçe altyazılı yeni bir fragman yayınlandı.

F. Javier Gutiérrez'in yönettiği, oyuncu kadrosunda Johnny Galecki, Aimee Teegarden, Alex Roe, Laura Wiggins ve Vincent D'Onofrio gibi isimlerin yer aldığı film, 3 Şubat 2017 tarihinden itibaren izleyicisiyle buluşacak.

Kaynak: boxofficeturkiye.com


Samara'nın bu sefer hedefi mail kutuları!

                                    Hikaye yine aynı sayılır. 7 gün içinde ölme durumu söz konusu. Genç bir kadın ve sevgilisi giderek birbirinden uzaklaşır. Ancak arkadaşları Holt'a 7 gün içinde öldürüleceğini söyleyen bir video izletir. Artık ikili zamana karşı mücadele eder. 

Genç kadın da bu lanete kapılır, sürekli sanrılar görmeye başlar. İşin kötüsü video ve tabii ki Samara artık insanlara mail yoluyla ulaşmaya başlamıştır. Yani bu kez herkes tehdit altındadır.
Samara'nın bu sefer hedefi mail kutuları! Hikaye yine aynı sayılır. 7 gün içinde ölme durumu söz konusu. Genç bir kadın ve sevgilisi giderek birbirinden uzaklaşır. Ancak arkadaşları Holt'a 7 gün içinde öldürüleceğini söyleyen bir video izletir. Artık ikili zamana karşı mücadele eder. Genç kadın da bu lanete kapılır, sürekli sanrılar görmeye başlar. İşin kötüsü video ve tabii ki Samara artık insanlara mail yoluyla ulaşmaya başlamıştır. Yani bu kez herkes tehdit altındadır.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >