Korkunç iddia: Şubat ayında Dünya'ya bir asteroid çarpacak

NASA'nın 25 Şubat'ta Dünya'nın yakınından geçecek dediği asteroit için ilginç bir iddia geldi. Dr. Zakharovich'e göre bu asteroid Dünya'ya çarpacak.

İnsanlığın uzay konusunda yaptığı çalışmalar her geçen gün büyük bir aşama kaydetse de, uzaydan gelecek tehlikelere karşı hala çok savunmasız ve çaresiziz. Bu konuda bizi en çok endişelendiren şeyler ise asteroidler. Çünkü olası bir asteroid çarpması Dünya'nın sonu demek. Gezegenimizi son günlerde tehdit eden asteroidlerden biri de NASA'nın 2016 WF9 adı verdiği asteroiddi.

NASA'nın açıklamasına göre WF9, 25 Şubat'ta Dünya'nın epey yakınından geçecek. Yani bizim açımızdan endişelenilecek bir durum yok. Fakat alanında önemli astronomlardan biri olan Dr. Dyomin Damir Zakharovich'e göre durum hiç de böyle değil. Söz konusu asteroid üzerine bazı araştırmalar yürüttüğünü ve önemli bilgiler topladığını belirten Zakharovich, NASA'nın belirttiğinin aksine WF9'un Güneş Sistemi'nin dışından değil, tam tersi içinden, bilinmeyen gezegenden geldiğini belirtmekte.



BİLİNMEYEN GEZEGEN NİBİRU

İlk olarak 2014 yılında ortaya çıkarılan bilimsel çalışmalara göre, Plüton'un da ötesinde gizlenmiş olan bir gezegenin varlığından konuşulmaya başlandı. Bu gezegen, Planet X ya da Nibiru olarak adlandırılmaktaydı. Fakat Nibiru, komplo teorilerine göre bir felaket gezegeni. Gezegeni daha da ilginç ve gizemli kılan bir diğer şey ise, NASA'nın ve Amerikan hükümetinin bu gezegenden ve Dünya'ya yapacaklarından haberdar olması. Fakat NASA'nın bunu resmi olarak duyurmak istememesindeki amaç, Nibiru'nun sebep olacağı felaketler ile dünya nüfusunun üçte ikisinin yok olacak olması.



İşte Dr. Zakharovich de, söz konusu asteroidin Nibiru'dan geldiğini ve NASA'nın dediğinin aksine Dünya'nın yakınından geçmeyerek direkt olarak gezegenimize çarpacağını savunmakta. "NASA başından beri yalan söylüyor. Elimizde veriler var ve bu verileri incelediğimizde, WF9'un Nibiru'dan geldiğini ve gezegenimize çarpacağını görüyoruz. Bu konudan NASA'nın da haberi var. Hatta çarpmanın ne zaman ve nereye olacağını da biliyor olabilirler. Asteroidden kurtulabilir miyiz bilemiyorum ancak bu, Nibiru'nun bize vereceği zararlardan sadece biri olacak. Büyük bir tehlike içindeyiz."








Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >