Koronavirüs önlemleri konserleri sosyal medyaya taşıdı: Yalın ve Sıla düet yaptı

Yalın ve Sıla- Arşiv
Yalın ve Sıla- Arşiv

Şarkıcı Yalın, koronavirüs önlemleri kapsamında evde bulunan müzikseverlere ikinci konserini dün verdi. Ünlü şarkıcının canlı yayınına, Sıla da katıldı ve karşılıklı düet gerçekleştirdiler.

Türkiye'de koronavirüs vakalarının ve ölümlerin ortaya çıkmasının ardından hükümetin önlemlerinin yanı sıra vatandaşlar da kendi önlemlerini almaya başladı.

Vaka sayılarının artmaması adına sosyal medya üzerinden #EvdeKalTürkiye etiketi ile kampanya başlatılarak zorunlu haller dışında dışarı çıkılmaması çağrısı yapıldı.

Ünlüler de bu kampanyaya destek vererek kendilerini karantinaya aldı.

Canlı yayına Sıla katıldı

Şarkıcı Yalın, yaşamını mümkün olduğunca evde sürdüren hayranlarına, Instagram üzerinden ikinci canlı yayınını yaptı. Ünlü şarkıcının canlı yayınına, Sıla da katılım gösterdi.

Dön Demeyi Unuttum ve Yan Benimle şarkılarını söylediler

Yalın, yakın arkadaşı Sıla ile dijital bir düet gerçekleştirdi. İki sanatçı, Dön Demeyi Unuttum ve Yan Benimle şarkılarını birlikte söyledi.

"Banada moral oldu"

Yaklaşık 500 bin kişinin katıldığı rekor yayının sonunda Sıla, şunları söyledi: "Bana da moral oldu. Yaşadıklarımız, dışarısı, ailelerimiz için endişeler, ülkece yaşadıklarımız, global olarak yaşananlar moralimizi aşağıya çekti biraz."

"Ne kadar moralimizi yüksek tutmaya çalışsak da küçük kuyulara düştük zaman zaman ama seninle de konuşmuştuk. Sen de bana 'Bunu yap, iyi gelecek demiştin.' Ben de böyle bir yayın yapacağım. Gerçekten iyi geliyor."

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >