Kötüyü oynasalar dahi kendilerine olan sevgiyi asla kaybettirmeyen oyuncularımız

Kötü karakterleri oynayan oyuncular
Kötü karakterleri oynayan oyuncular

Oynadıkları karakterler ne kadar kötüyse onlara olan sevgimiz de bir o kadar yüksek oluyor.

Onlar ekranların en sevilen kötü karakterlerini canlandıran oyuncularımız. İntikam ve hırs hayatlarını oluşturan 2 temel kavram oynadıkları karakterler için.

Gerçek şu ki rollerinin hiçbiri üstlerine yapışmış değil. Bu da pek tabii onların oyunculuklarındaki doğallığa ve profesyonelliğe bağlı olarak ilerleyen bir durum.

Sizler için bu içeriğimizde; kötüyü oynasalar dahi kendilerine olan sevgiyi asla kaybettirmeyen oyuncularımızı derledik.

Hazırsanız başlayalım...

1. Alina Boz
Paramparça dizisinde canlandırdığı Hazal karakteriyle kötülüğün doruklarına çıkan Alina Boz, hiçbir zaman seyircide bir nefret uyandırmadı. Çünkü onu haksız ve para göz bulanlar kadar, haklı bulanlar da vardı. Nitekim son sezonda tüm kötülüklerden arınarak kendisine karşı seyircinin tümünde bir sevgi uyandırabilmeyi başarabildi.
1. Alina Boz Paramparça dizisinde canlandırdığı Hazal karakteriyle kötülüğün doruklarına çıkan Alina Boz, hiçbir zaman seyircide bir nefret uyandırmadı. Çünkü onu haksız ve para göz bulanlar kadar, haklı bulanlar da vardı. Nitekim son sezonda tüm kötülüklerden arınarak kendisine karşı seyircinin tümünde bir sevgi uyandırabilmeyi başarabildi.
2. Deniz Çakır
Kadın İsterse ile başlayan kötülük kariyeri, Yaprak Dökümü ile devam etse de kimse ona karşı bir nefret ya da olumsuz bir duygu beslemedi. İyiyi de oynadı, hanım ağayı da. Nitekim Meryem karakteriyle her ikisini harmanlamış oldu.
2. Deniz Çakır Kadın İsterse ile başlayan kötülük kariyeri, Yaprak Dökümü ile devam etse de kimse ona karşı bir nefret ya da olumsuz bir duygu beslemedi. İyiyi de oynadı, hanım ağayı da. Nitekim Meryem karakteriyle her ikisini harmanlamış oldu.
3. Cansu Dere

                                    Ezel dizisinde canlandırdığı Eyşan karakteriyle öyle bir özdeşti ki kendisi bile bu karakteriyle dalga geçer oldu. Ama ileri dönemlerde oynadığı her rol onu gözümüzde bir adım daha sempatikleştirdi ve iyi kıldı.
3. Cansu Dere Ezel dizisinde canlandırdığı Eyşan karakteriyle öyle bir özdeşti ki kendisi bile bu karakteriyle dalga geçer oldu. Ama ileri dönemlerde oynadığı her rol onu gözümüzde bir adım daha sempatikleştirdi ve iyi kıldı.
4. Barış Falay

                                    Ezel dizisinde canlandırdığı Kerpeten Ali karakteriyle gelen şöhret, Medcezir ile tavan yapmıştı. Birinde kötü ama özünde iyi, diğerinde ise salt iyiydi. Fakat her ikisinin karışımı Paramparça dizisinde canlandırdığı Harun karakterinde hayat bulacaktı.
4. Barış Falay Ezel dizisinde canlandırdığı Kerpeten Ali karakteriyle gelen şöhret, Medcezir ile tavan yapmıştı. Birinde kötü ama özünde iyi, diğerinde ise salt iyiydi. Fakat her ikisinin karışımı Paramparça dizisinde canlandırdığı Harun karakterinde hayat bulacaktı.
5. Kaan Urgancıoğlu

                                    Küçük küçük oynadığı rollerin ardından asıl çıkışını Emir Kozcuoğlu rolüyle yaptı fakat bu onu kötü roller ile mimlememize sebep olmadı. Aksine oynadığı kötü role kattığı karakter ve asimetri ile kendisine hayran bıraktı.
5. Kaan Urgancıoğlu Küçük küçük oynadığı rollerin ardından asıl çıkışını Emir Kozcuoğlu rolüyle yaptı fakat bu onu kötü roller ile mimlememize sebep olmadı. Aksine oynadığı kötü role kattığı karakter ve asimetri ile kendisine hayran bıraktı.
6. Meriç Aral

                                    Listemizi son dönemin parlayan oyuncusu Meriç Aral ile bitirelim. Medcezir dizisinde oynadığı sorunlu ve kötülük peşindeki Hale'nin ardından gelen Ece karakteriyle aslında iyi roller için de bir o kadar biçilmiş kaftan olduğunu göstermişti bizlere. Ama yine de onu tam manasıyla Söz dizisindeki rolüyle sevdik.
6. Meriç Aral Listemizi son dönemin parlayan oyuncusu Meriç Aral ile bitirelim. Medcezir dizisinde oynadığı sorunlu ve kötülük peşindeki Hale'nin ardından gelen Ece karakteriyle aslında iyi roller için de bir o kadar biçilmiş kaftan olduğunu göstermişti bizlere. Ama yine de onu tam manasıyla Söz dizisindeki rolüyle sevdik.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >