Köylüler bu yaratığı görünce gözlerine inanamadı!

​Köylüler o yaratığı görünce gözlerine inanamadı!
​Köylüler o yaratığı görünce gözlerine inanamadı!

Yarı koyun, yarı insan görünümündeki yaratık köylülere hayatlarının şokunu yaşattı.

Yarı hayvan yarı insan olarak bir koyundan dünyaya gelen yaratık görenleri şok etti. Köylüler yaratığın şeytan tarafından gönderildiğine, zalimliğin ve büyünün bu yaratığın doğmasına neden olduğuna inanıyor.

Güney Afrika'da yaklaşık 4 bin kişinin yaşadığı köyde bir koyundan ölü olarak dünyaya gelen yaratık o kadar büyük bir paniğe yol açtı ki fotoğraflar gittikçe yayılınca bölgeye incelemeler için uzmanlar gönderildi.

Veteriner Hizmetleri Başkanı Dr. Lubabalo Mrwebi ilk bakışta koyunun insana benzediğini ancak insan olmadığını söyledi. Durumun sadece bir viral enfeksiyondan ibaret olduğunu ekleyen Dr. Mrwebi, yaratığın annesi hamileliğinin başlarında rift vadisi ateşine yakalandığı için yaratığın deforme olduğunu açıkladı.

Dr. Mrwebi, "Koyunların 28 çift kromozomu, insanların 23 çift kromozomu olduğunu hesaba kattığımızda bir koyun yumurtasıyla insan sperminin bir araya gelerek bir canlıya hayat verebilmesi ihtimali ortadan kalkıyor." diye konuştu.

Doktorun açıklamalarına rağmen köylülerin içi hala rahat değil. Büyük bir dehşete kapılan yerel halk, koyun yakılmadan rahat etmeyeceklerini söylüyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >