Kraliyet ailesinin gelininin çizmelerinde dikkat çeken detay

Kate Middleton okul ziyaretinde
Kate Middleton okul ziyaretinde

Üçüncü bebeğini doğurduktan ilk ziyaretini Croft Forest School and Wildlife Garaden'a yapan Kate Middleton, 14 yıldır giydiği çizmelerle olay oldu.

Üçüncü doğumunun ardından medyadan uzak duran Cambridge Düşesi Kate Middleton, uzun bir dinlenmenin ardından ilk ziyaretini bir okula gerçekleştirdi. İlk göreviyle olay yaratan Middleton, beraberinde ilginç bir tartışmayı da körükledi.

''Tutumlu Düşes''

Londra'da Sayers Croft Forest School and Wildlife Garaden'ı ziyaret eden Kate, uzun süre çocuklarla şakalaştı ve sohbet etti. Middleton'ın, ziyaret sırasında giydiği kıyafetler sosyal medyayı salladı. Üç çocuk annesi Middleton, bu gezi için her bütçeye uygun olabilecek kıyafetler tercih etti; ancak en büyük ilgiyi çizmeleri çekti. Middleton'un 14 yıllık olduğu öne sürülen çizmelerini 2004'ten beri giydiği iddia ediliyor. Doğa gezilerinde genellikle bu çizmeleri tercih eden Kate Middleton, ''Tutumlu Düşes'' olarak nitelendirildi.

Kimi hayranı Kate'in gerçekten tutumlu olduğunu belirterek birçok kıyafetini defalarca giydiğini savunsa da, kimisi bu çizmelerin 2004 yılındakiyle aynı olmadığını savundu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >