Kraliyet ailesinin gelinleri arasında 'ceket çekişmesi'

Kate Middleton'ın giyim tarzı Meghan Markle'e benzetilince, iki gelinin hayranları arasında ilginç bir çekişme yaşandı.
Kate Middleton'ın giyim tarzı Meghan Markle'e benzetilince, iki gelinin hayranları arasında ilginç bir çekişme yaşandı.

İngiliz kraliyet ailesinin gelinleri Kate Middleton ve Meghan Markle hakkında basında yer alan haberler, iki gelininin hayranları arasında çekişmeye neden oldu.

Kate Middleton ve Meghan Markle hakkında basın organlarında yer alan bir haber, ortalığı karıştırdı. İngiliz kraliyet ailesinin iki gelininin hayranları arasında ilginç bir çekişme başladı.

Kıyafetleri olay oldu!

Prens William ve eşi Kate Middleton, bugün kraliyet ailesi tarafından desteklenen ihtiyaç sahibi çocuklara spor eğitimi veren bir merkezi ziyarete gitti. Bu ziyaret sırasında günlük ve spor giyinmeyi tercih eden çiftin kıyafeti olay oldu.

Olay yaratan o kombin!
Siyah bir pantolonun üzerine, siyah boğazlı kazak ve kareli bir blazer ceket giyen Kate Middleton, kombinini siyah botları tamamladı.
Olay yaratan o kombin! Siyah bir pantolonun üzerine, siyah boğazlı kazak ve kareli bir blazer ceket giyen Kate Middleton, kombinini siyah botları tamamladı.
Markle'den tüyo alıyor mu? 
Middleton'ın  bu kombini Düşes Meghan Markle'e benzetilince, ortalık karıştı. Bazı basın organları bu haberi; "Kate Midleton bile Meghan Markle'den giyim tüyoları alıyor" başlığıyla verince, Middleton'ın hayranlarını sosyal medyadan tepki gösterdi.
Markle'den tüyo alıyor mu? Middleton'ın bu kombini Düşes Meghan Markle'e benzetilince, ortalık karıştı. Bazı basın organları bu haberi; "Kate Midleton bile Meghan Markle'den giyim tüyoları alıyor" başlığıyla verince, Middleton'ın hayranlarını sosyal medyadan tepki gösterdi.
Markle'i örnek gösterdiler
Hayranları Kate'in daha önce defalarca bu tarz giyindiğini savunsa da, basın organları Düşes Meghan Markle'i örnek aldığını söyleyerek Avustralya ziyaretinde giydiği kostümlerden birini örnek gösterdi.
Markle'i örnek gösterdiler Hayranları Kate'in daha önce defalarca bu tarz giyindiğini savunsa da, basın organları Düşes Meghan Markle'i örnek aldığını söyleyerek Avustralya ziyaretinde giydiği kostümlerden birini örnek gösterdi.
"Kate, Meghan için ilham kaynağıdır"
Birçok kişi Middleton ve Markle'in giydiği ceketlerin kareli olmak dışında hiçbir benzerliği bulunmadığını belirtse de, İngiliz basını bu haberle ortalığı çoktan karıştırmıştı.  Kate Middleton'ın hayranları durumu şöyle savundu:"Meghan Kate'e ilham kaynağı olamaz. Tam tersine Kate, Meghan için ilham kaynağıdır. Kate defalarca bu ceketleri giydi. Hatta o zamanlar kimse Meghan'ın adını bile duymamıştı."
"Kate, Meghan için ilham kaynağıdır" Birçok kişi Middleton ve Markle'in giydiği ceketlerin kareli olmak dışında hiçbir benzerliği bulunmadığını belirtse de, İngiliz basını bu haberle ortalığı çoktan karıştırmıştı. Kate Middleton'ın hayranları durumu şöyle savundu:"Meghan Kate'e ilham kaynağı olamaz. Tam tersine Kate, Meghan için ilham kaynağıdır. Kate defalarca bu ceketleri giydi. Hatta o zamanlar kimse Meghan'ın adını bile duymamıştı."
Bebek müjdesi verdiler
Prens Harry ile Mayıs ayında dünya evine giren İngiliz kraliyet gelini ABD'li oyuncu Meghan Markle, bebek beklediği haberini açıkladı. Hamile olduğu duyurulan Meghan Markle ve eşi Prens Harry'ye resmi ziyaret için gittikleri Avustralya'da çok sayıda bebek hediyesi verildi.
Bebek müjdesi verdiler Prens Harry ile Mayıs ayında dünya evine giren İngiliz kraliyet gelini ABD'li oyuncu Meghan Markle, bebek beklediği haberini açıkladı. Hamile olduğu duyurulan Meghan Markle ve eşi Prens Harry'ye resmi ziyaret için gittikleri Avustralya'da çok sayıda bebek hediyesi verildi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >