Kraliyetin katı kuralları Kate Middleton ve Meghan Markle'i birbirinden ayırdı

Prens Harry ile mayıs ayında dünya evine giren İngiliz kraliyet gelini ABD'li oyuncu Meghan Markle, bebek bekliyor.
Prens Harry ile mayıs ayında dünya evine giren İngiliz kraliyet gelini ABD'li oyuncu Meghan Markle, bebek bekliyor.

Cambridge Düşesi Kate Middleton ve Sussex Düşesi Meghan Markle, Birinci Dünya Savaşı'nın sona ermesinin 100'üncü yılı için düzenlenen etkinliğine katıldı. Meghan, Kraliyet Ailesi'nden ayrı bir balkona çıkarılınca sosyal medyada alay konusu oldu.

Kraliyet Ailesi, dün tam kadro olarak Birinci Dünya Savaşı'nın sona ermesinin 100'üncü yıl dönümünü için düzenlenen anma törenine katıldı.

Ardında 20 milyondan fazla ölü bırakan bu savaşı sona erdiren Mütareke Günü anma etkinliklerinde, Meghan Markle ve Kate Middleton'ın ayrı balkonlarda töreni izlemesi ise gözlerden kaçmadı.

Töreni ayrı balkonlarda izlediler
Ardında 20 milyondan fazla ölü bırakan bu savaşı sona erdiren Mütareke Günü anma etkinliklerinde, Meghan Markle ve Kate Middleton'ın ayrı balkonlarda töreni izlemesi gözlerden kaçmadı.
Töreni ayrı balkonlarda izlediler Ardında 20 milyondan fazla ölü bırakan bu savaşı sona erdiren Mütareke Günü anma etkinliklerinde, Meghan Markle ve Kate Middleton'ın ayrı balkonlarda töreni izlemesi gözlerden kaçmadı.
Statüye göre ayrıldılar!
Etkinlikte siyah bir ceket seçen Kate Middleton Kraliçe Elizabeth ve Prens Charles'ın eşi Cornwall Düşesi Camilla Parker Bowles ile aynı balkonda yer alıp etkinliği izlerken, takım tercih eden Meghan Markle ise Almanya Cumhurbaşkanı Frank Walter Steinmeier'in eşi Elke Büdenbender ile başka bir balkondan izledi.
Statüye göre ayrıldılar! Etkinlikte siyah bir ceket seçen Kate Middleton Kraliçe Elizabeth ve Prens Charles'ın eşi Cornwall Düşesi Camilla Parker Bowles ile aynı balkonda yer alıp etkinliği izlerken, takım tercih eden Meghan Markle ise Almanya Cumhurbaşkanı Frank Walter Steinmeier'in eşi Elke Büdenbender ile başka bir balkondan izledi.
Sosyal medyada alay konusu oldu
Yakalarına gelincik çiçeği takan Düşes'lerin ayrı balkonlarda olması Kraliyet statülerine göre belirlense de, bu durum sosyal medya kullanıcıları tarafından alay konusu oldu.
Sosyal medyada alay konusu oldu Yakalarına gelincik çiçeği takan Düşes'lerin ayrı balkonlarda olması Kraliyet statülerine göre belirlense de, bu durum sosyal medya kullanıcıları tarafından alay konusu oldu.
Ceket kombiniyle gündem oldular
Son olarak, İngiliz kraliyet ailesinin gelinleri Kate Middleton ve Meghan Markle hakkında basında yer alan ceket haberleri iki gelininin hayranları arasında çekişmeye neden olmuştu.
Ceket kombiniyle gündem oldular Son olarak, İngiliz kraliyet ailesinin gelinleri Kate Middleton ve Meghan Markle hakkında basında yer alan ceket haberleri iki gelininin hayranları arasında çekişmeye neden olmuştu.
"Kate Midleton, Meghan Markle'den giyim tüyoları alıyor"
Middleton'ın  kombini Düşes Meghan Markle'e benzetilince, bazı basın organları; "Kate Midleton bile Meghan Markle'den giyim tüyoları alıyor" başlığıyla gündem oluşturdu. Middleton'ın hayranlarını ise, sosyal medyadan tepki gösterdi.
"Kate Midleton, Meghan Markle'den giyim tüyoları alıyor" Middleton'ın kombini Düşes Meghan Markle'e benzetilince, bazı basın organları; "Kate Midleton bile Meghan Markle'den giyim tüyoları alıyor" başlığıyla gündem oluşturdu. Middleton'ın hayranlarını ise, sosyal medyadan tepki gösterdi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >