Kumbaracı4 Sanat Galerisi birbirinden kıymetli hat eserlerini Gazze için açık artırmaya çıkarıyor

Kumbaracı4 Türk ve İslam Eserleri Sanat Galerisi, Gazze için açık artırma yayını organize etti.
Kumbaracı4 Türk ve İslam Eserleri Sanat Galerisi, Gazze için açık artırma yayını organize etti.

Kumbaracı4 Türk ve İslam Eserleri Sanat Galerisi, Filistinlilerin yaşadığı acıyı hafifletmek adına harekete geçti. Kumbaracı4 Sanat Galerisi, İHH İnsani Yardım Vakfı aracılığı ile gelirinin tamamının Gazze'ye bağışlanacağı açık artırma yayını organize etti. Birbirinden kıymetli hat eserlerinin satışa sunulacağı açık artırma, 18 Kasım Cumartesi günü 'Kumbaracı4 Sanat Galerisi' Instagram hesabında gerçekleşecek.

İsrail, güçleri 7 Ekim'den bu yana Filistin'deki sivilleri hedef alıyor. İsrail saldırılarında Gazze Şeridi'nde 4 bin 710'u çocuk ve 3 bin 160'ı kadın olmak üzere 11 bin 500 kişi öldürüldü.

İsrail ordusunun, abluka altındaki Gazze Şeridi'nin farklı noktalarına saldırılarıları devam ederken Türkiye'de birçok kurum Gazze’ye yardım ulaştırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Gelirin tamamı Gazze'ye bağışlanacak

Kumbaracı4 Türk ve İslam Eserleri Sanat Galerisi, İHH İnsani Yardım Vakfı aracılığı ile gelirinin tamamının Gazze'ye bağışlanacağı açık artırma yayını organize etti.

Birbirinden kıymetli hat eserlerinin satışa sunulacağı açık artırma, 18 Kasım Cumartesi günü Kumbaracı4 Türk ve İslam Eserleri Sanat Galerisi Instagram hesabında gerçekleşecek.

Açık artırma yayınına ilişkin tüm detaylara Kumbaraci4hesabından ulaşılabilecek.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >