Kural'dan Çağatay Ulusoy'a kötü örnek davası

‘İçerde’ dizisinin başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy hakkında ‘Gençleri sigaraya özendirdiği’ gerekçesiyle suç duyurusunda bulunuldu.

İstanbul Teknik Üniversitesi Maden Fakültesi Maden Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Orhan Kural, ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy hakkında suç duyurusunda bulundu. Kural, ünlü oyuncunun gençleri sigaraya özendirdiği iddiasıyla dilekçe yazarak şikayetçi oldu.
Dilekçe ile suç duyurusunda bulundu
Dilekçede Çağatay Ulusoy'un Instagram hesabından devamlı sigara içerken çekilen fotoğraflarını paylaştığını belirtti.
Dilekçe ile suç duyurusunda bulundu Dilekçede Çağatay Ulusoy'un Instagram hesabından devamlı sigara içerken çekilen fotoğraflarını paylaştığını belirtti.
Cem Yılmaz'dan da şikayetçi olmuştu
Filmlerinde gençleri uyarıcı madde kullanımına özendirdiği iddiasıyla, Cem Yılmaz hakkında da suç duyurusunda bulunmuştu.
Cem Yılmaz'dan da şikayetçi olmuştu Filmlerinde gençleri uyarıcı madde kullanımına özendirdiği iddiasıyla, Cem Yılmaz hakkında da suç duyurusunda bulunmuştu.
1 milyon 400 bin takipçiye kötü örnek
Ulusoy'un instagram hesabında 1 Milyon 400 Bin takipçisi olduğunu, sigaralı fotoğrafının ise 174 bin beğeni aldığını söyleyen Kural; çok sayıda gence kötü örnek olduğunu da belirtiyor.
1 milyon 400 bin takipçiye kötü örnek Ulusoy'un instagram hesabında 1 Milyon 400 Bin takipçisi olduğunu, sigaralı fotoğrafının ise 174 bin beğeni aldığını söyleyen Kural; çok sayıda gence kötü örnek olduğunu da belirtiyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >