Kürk Mantolu Madonna out, Mehmet in! Mehmet Günsur öyle bir görüntülendi ki...

Mehmet
Mehmet

Sevilen oyuncu Mehmet Günsur'dan Madonna pozu! “Bu bir gişe filmi değil, bir Don Kişot hikayesi”

Bu haber, hiç şüphesiz akıllara magazin yorumcusu Funda Özkalyoncuoğlu'nun Madonna gafını getiriyor. Özkalyoncuoğlu, Edebiyatçı Sabahattin Ali'nin Kürk Mantolu Madonnakitabındaki Madonna'yı şarkıcı Madonna sandığını söyleyince, sosyal medyada linç edildi.

Kürk mantolu Madonna out, Mehmet in!
Sevilen oyuncu Mehmet Günsür, önceki gün Nişantaşı’nda bir dergi çekimi için kürk mantoyla görüntülenince, akıllara Kürk Mantolu Madonna hikayesi geldi.
Kürk mantolu Madonna out, Mehmet in! Sevilen oyuncu Mehmet Günsür, önceki gün Nişantaşı’nda bir dergi çekimi için kürk mantoyla görüntülenince, akıllara Kürk Mantolu Madonna hikayesi geldi.
Dergi çekimi için poz verdi!
Yeni yılda vizyona girecek ‘Martıların Efendisi’ adlı sinema filminde izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Mehmet Günsür, bir dergi çekimi için gittiği Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı.
Dergi çekimi için poz verdi! Yeni yılda vizyona girecek ‘Martıların Efendisi’ adlı sinema filminde izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Mehmet Günsür, bir dergi çekimi için gittiği Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı.
“Bu bir gişe filmi değil, bir Don Kişot hikayesi”
22 Aralık’ta vizyona girecek filmi Martıların Efendisi’yle ilgili soruları yanıtlayan Mehmet Günsür, yapım için “Bu bir gişe filmi değil, bir Don Kişot hikayesi” açıklamasında bulundu.
“Bu bir gişe filmi değil, bir Don Kişot hikayesi” 22 Aralık’ta vizyona girecek filmi Martıların Efendisi’yle ilgili soruları yanıtlayan Mehmet Günsür, yapım için “Bu bir gişe filmi değil, bir Don Kişot hikayesi” açıklamasında bulundu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >