Kurtlar Vadisi bir sır mı?

Kurtlar Vadisi uzun süre en çok izlenen diziler arasında yer aldı.
Kurtlar Vadisi uzun süre en çok izlenen diziler arasında yer aldı.

Sen Anlat Karadeniz dizisinin yapımcısı Osman Sınav katıldığı bir programda Kurtlar Vadisi ile ilgili konuştu. Sınav, yıllar geçse de unutulmayan ve çok izlenen dizi ile ilgili, ‘Kurtlar Vadisi nedeniyle sarf ettiğiniz keşkenin sebebi nedir?’ sorusuna ''Bu bir sır'' diyerek cevap vermedi.

Başarılı yapımlardan olan ve başrollerinde İrem Helvacıoğlu, Ulaş Tuna Astepe'nin oynadığı Sen Anlat Karadeniz dizisi yayınlandığı günden beri rekor kırıyor. Dizinin yapımcılığını üstelenen Osman Sınav yıllar önce imza attığı projesi Kurtlar Vadisi ile ilgili konuştu.

Sırrı açıklamadı

Osman Sınav Buket Aydın’ın sunduğu 40 programına katıldı. Aydın, Sınav'a, 'Kurtlar Vadisi nedeniyle sarf ettiğiniz keşkenin sebebi nedir?’ sorusunu ve 'Niye bıraktınız?' sorularını yöneltti. Ünlü yapımcı bu sorulara,

''Bu soru bana her zaman soruldu. 12 yıldır soruluyor. Hiç gerçek cevabı vermedim. Bu bende kalacak ve sır olarak gidecek'' dedi. Sınav diziyi Türkiye'nin içinden geçtiği bir döneme tanıklık olarak özetledi.

Kurtlar Vadisi ekibi.
Kurtlar Vadisi ekibi.

Sen Anlat Karadeniz dizisi hakkında konuştu

Sen Anlat Karadeniz dizisi ile ilgili açıklamalarda bulunan Osman Sınav, şu sıralar dizinin en merak edilen konularından birisi olan İrem Helvacıoğlu'nun diziden ayrılıp ayrılmayacağına ilişkin kendisine yöneltilen soruyu şu şekilde cevapladı:

''Bunu henüz bilmiyorum. Bunu birkaç hafta içerisinde göreceğiz. Çünkü bir iş var, arkamızda yüz kişi çalışıyor, bir kanalla bir iş yapıyoruz, sorumluluklarımız var. Bunu oturup prensip halinde konuşup, bir karara bağlayıp ondan sonra açıklayabilirim. Şu anda sözleşmemiz ve işimiz devam ediyor, sağlıklı bir şekilde yürütmeye çalışıyoruz ve devam ediyoruz. Bir sıkıntımız yok yeni hikayeler açıyoruz, yeni karakterler getiriyoruz ve işimize devam ediyoruz'' dedi.

Sen Anlat Karadeniz dizisinden bir kare.
Sen Anlat Karadeniz dizisinden bir kare.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >