Kurtlar Vadisi hayranlarını heyecanlandıracak gelişme

Kurtlar Vadisi
Kurtlar Vadisi

TRT 1 artık son aşamasına geldiği büyük sürprizini açıklıyor. Ekranlardan uzunca bir süre ayrı kalan dizi sinema filmi anlaşmalarını tamamlandı. Kurtlar Vadisi Pusu'nun ise yeni sezonda TRT 1'de olacağı iddia edildi.

Kurtlar Vadisi'nin TRT 1'de yayınlanacak iddiası gündeme bomba gibi düştü. Ekranlardan uzunca bir süre ayrı kalan dizinin sinema filmi anlaşmalarını tamamlayarak yakında TRT 1 ekranlarında olacağı kulislerde konuşulmaya başladı.

Bu sezon yayınlanacak kanal bulamayan veya anlaşamayan Kurtlar Vadisi ekibi TRT 1 ile her konuda anlaştıği iddia edildi. Tüm sinema filmi hakları ve dizi hakları TRT 1'e geçeceği ileri sürülürken, Kurtlar Vadisi Pusu gelecek sezon için TRT 1'le anlaştığı iddia edildi. Kurtlar Vadisi'nin tüm sinema filmleri de kanala verildi. Geçtiğimiz günlerde Kurtlar Vadisi Filistin filminin TRT 1'de yayınlanması Kurtlar Vadisi hayranlarını heyecanlandırmaya yetti.

Ayrıca Kurtlar Vadisi Darbe filmi çekilecek ve bunun da hakları TRT verilecek. Tüm dizi hayranları gelecek sezon yine Perşembe günleri dizisine kavuşacak.

360 TV'de yayınlanan Aramazdan Kalmasın programının yorumcusu Tayyar Işıksaçan yaptığı açıklamada Kurtlar Vadisi dizisinin sinema filmi hazırlığından dolayı bu sezon yayınlanmayacağını bildirdi.

Tayyar Işıksaçan: "Dün akşam Mehmet Canbolat ile görüştüm ülkenin içinde bulunan durumu ve sinema filmi hazırlığından dolayı Kurtlar Vadisi'ni bu sezon yapmayacaklar. Önümüzdeki ay yada bir sonraki ay film çekimleri için setleri hazır önce filmi çekecekler sonra yeni sezonun çekimlerine başlayacaklar. Bu sezonu bekleyenlere sadece diziyle ilgili üzücü haber verebilirim. Ama film hazırlıkları bitti yakında kamera karşısına geçecekler"



Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >