LC Waikiki'den İHH'ya 52 TIR'lık yardım

​LC Waikiki'nin İHH iş birliği ile yaptığı yardım kolileri
​LC Waikiki'nin İHH iş birliği ile yaptığı yardım kolileri

LC Waikiki, 28 yıldır iyiliği çoğaltmak için uğraşan İHH işbirliği ile Ramazan Bayramı'nda olduğu gibi bu bayramda binlerce çocuğu sevindirdi.

İHH ve LC Waikiki aracılığı ile bu bayramda binlerce çocuk yepyeni kıyafetler giyecek.

Gazeteci Ersin Çelik Twitter'da bu ifadelere yer verdi:

"LC Waikiki, İHH'ya 1 Milyon 700 bin parçadan oluşan 52 TIR kıyafet gönderdi. İHH, ilk etapta bayram öncesinde 120 bin çocuğa kıyafetlerini ulaştırdı. Geri kalan kıyafetler mevsimlik olarak tasnif ediliyor"

184 bin yetime bayramlık

İHH, “Kurban Rahmettir” sloganıyla yürüttüğü Kurban 2020 çalışmaları kapsamında yurt içinde 114 bin 552, yurt dışında ise 70 bin yetim ve mağdur çocuğa bayramlık ulaştırmaya başladı.

İHH İnsani Yardım Vakfı, 28 yılın verdiği tecrübe ile bu yıl da yine mazlumların yanında olacak; hayırseverlerin kurbanlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için “Kurban Rahmettir” sloganıyla Türkiye ve 52 ülkeye yola çıkıyor. Kurban bedelinin 900 TL olarak belirlendiği kampanya kapsamında ayrıca İHH, yetimler için de çalışmalar yürütüyor.

İHH, bayrama sevinçli girsinler diye yetim, ihtiyaç sahibi yetişkin ve mağdur çocuklara bayramlık kıyafet ulaştırıyor. Hayırseverlerin destekleriyle yapılacak olan çalışmayla birlikte yurt içinde 81 ilde 114 bin 552 yetime, yurt dışında ise 26 ülkedeki 70 bin yetime ulaşılacak.

İHH İnsani Yardım Vakfı, ayrıca geliştirmiş olduğu Yetim Sponsorluk Sistemi’yle birlikte 51 ülkede 97 bin 456 yetimin aylık bakımını üstleniyor.

Yetimleri bayramda sevindirmek için

İHH İnsani Yardım Vakfı’nın Bayramlık projesi aracılığıyla dünyanın dört bir yanındaki ve Türkiye’deki yetimlere yardımda bulunmak isteyen bağışçılar, BAYRAMLIK yazıp 3072’ye SMS göndererek 5 TL yardımda bulunabiliyor. Ayrıca İHH’nın internet sitesi ve banka hesapları yoluyla da yine BAYRAMLIK koduyla projeye destek olunabiliyor. Bir bayramlık bedeli 150 TL.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >