LG G6'nın satış fiyatı belli oldu

LG G6
LG G6

LG'nin MWC 2017'de tanıtımını gerçekleştirdiği G6 akıllı telefonu ön siparişe açıldı. Ülkemizdeki fiyatlandırma 3500 TL'yi aşacak gibi görünüyor.

Birkaç hafta önce Barselona'daki Mobile World Congress'te tanıtılan LG G6, fuarda en çok dikkat çeken üst seviye akıllı telefonlardan biri oldu. GZT.com Teknoloji Servisi olarak ön incelemesini gerçekleştirdiğimiz telefon, 5.7 inç'lik büyük ekranda %78.6'lık ekran-gövde oranıyla aynı kulvardaki birçok rakibini geride bırakıyor.
MWC 2017: LG G6 ön incelemesi
%78.6'lık ekran-çerçeve oranı, telefonun ekran çıtalarının inceliği göz önünde bulundurulduğunda daha net anlaşılabiliyor. Bu yeni telefonla ilgili en çok merak edilen detaylardan birisi fiyatı. Her ne kadar şimdiye kadar ortaya çeşitli söylentiler çıksa da net bir fiyat bilgisi verilmemişti. Ancak ürün son olarak siyah, beyaz ve platinyum olmak üzere üç farklı renkte Media Markt Almanya'da 749 Euro'ya ön siparişe açılmış durumda.Arka kısımdaki en önemli detay 13 MP'lik çift arka kamera. Ortaya çıkan bu ön sipariş fiyatı, ülkemizdeki fiyatlandırma için bize az da olsa fikir verebiliyor. 749 euro, 14 Mart'ta 2017'deki kur itibariyle 2991 TL'ye karşılık geliyor. Elbette buna vergiler ve diğer detayları da eklemek gerekiyor; böylece fiyatın 3500 TL'yi aşabileceği aşikar.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >