LG V30: Özellikler, fotoğraflar, satış tarihi ve daha fazlası!

LG V30
LG V30

LG'nin yeni nesil büyük ekranlı akıllı telefonu V30'un tanıtılmasına kısa bir süre kala ürünle ilgili birçok farklı detay belli oldu. İşte V serisinin en yeni üyesinin tüm özellikleri...

LG V serisi akıllı telefonların geçmişi henüz birkaç yıla dayanıyor. Ancak buna rağmen akıllı telefonların kemik bir kullanıcı kitlesi oluşmuş durumda. Dolayısıyla beğenilen ve talep gören bu seri, LG tarafından yeni modellerle devam ettiriliyor. V20 ile çift ekran gibi karakteristik özellikler sunan Güney Koreli şirket, V30 ile tasarımı daha da farklı bir hale getiriyor.

LG'nin esasında V serisi telefonlarla hedeflediği kitle Galaxy Note 8 kullanıcıları. LG, Samsung'un pastasından pay almaya çalışırken bir yandan da büyük ekranla birlikte yüksek performans isteyen diğer kullanıcıları da kendine çekme niyetinde.

V30 hakkında şu ana kadar ortaya çıkan birçok farklı bilgi var. Dolayısıyla büyük resmi görebilmek için bu verilerin tamamının bir araya gelmesi gerekiyor. Sıkı durun, başlıyoruz. :)

LG V30: Teknik özellikler

                                    LG, geçtiğimiz sene duyurduğu G serisi amiral gemisi akıllı telefonunda Qualcomm'un en yüksek performanslı modelini kullanamamış; dolayısıyla performans yarışında ne yazık ki diğer rakiplerinin bir tık gerisinde kalmıştı. Ancak bu yıl G7 ile durumu telafi etmeye hazırlanan ve süreci çok iyi takip eden şirket, elbette V ailesinde de bu disiplini sürdürüyor. Qualcomm Snapdragon 835 yonga seti ile gelmesi beklenen V30'un 4 GB ve 6 GB olmak üzere iki farklı RAM seçeneği sunacağı üzerinde duruluyor. Ayrıca depolama tarafında da opsiyonel seçeneklere yer verileceği ifade ediliyor. V serisindeki diğer modellerde olduğu gibi V30'da da özel ses teknolojilerine yer veriliyor. Kağıt üzerindeki verilere bakıldığında multimedya konusunda hayli başarılı bir telefon geleceğini söyleyebilmek mümkün. Ek olarak elbette tepe seviyesi bir akıllı telefonun başarıya ulaşabilmesi için en önemli ayrıntılardan biri de kameralar. LG V30'da arkada hem sabit hem de geniş açılı iki farklı kamera yer alıyor. LG V30 tüm teknik özellikler:Ekran: 6 inç / OLED / Gorilla Glass 5 / eğimli kenarlarYonga seti: Qualcomm Snapdragon 835RAM: 6 GBDepolama: 64 GB / 128 GBEk depolama: microSDBatarya: 3300 mAhHızlı şarj: VarKablosuz şarj: VarArka kamera: 13 MP - f/1.6 - optik görüntü sabitleme standart lens & 13 MP - f/2.4 - optik görüntü sabitleme geniş açı lensSes: Hi-Fi DAC, 3D, 3.5 mm'lik kulaklık çıkışıBoyutlar: 151.4 x 75.2 mm x 7.4 mm Renkler: Siyah / beyaz / mavi
LG V30: Teknik özellikler LG, geçtiğimiz sene duyurduğu G serisi amiral gemisi akıllı telefonunda Qualcomm'un en yüksek performanslı modelini kullanamamış; dolayısıyla performans yarışında ne yazık ki diğer rakiplerinin bir tık gerisinde kalmıştı. Ancak bu yıl G7 ile durumu telafi etmeye hazırlanan ve süreci çok iyi takip eden şirket, elbette V ailesinde de bu disiplini sürdürüyor. Qualcomm Snapdragon 835 yonga seti ile gelmesi beklenen V30'un 4 GB ve 6 GB olmak üzere iki farklı RAM seçeneği sunacağı üzerinde duruluyor. Ayrıca depolama tarafında da opsiyonel seçeneklere yer verileceği ifade ediliyor. V serisindeki diğer modellerde olduğu gibi V30'da da özel ses teknolojilerine yer veriliyor. Kağıt üzerindeki verilere bakıldığında multimedya konusunda hayli başarılı bir telefon geleceğini söyleyebilmek mümkün. Ek olarak elbette tepe seviyesi bir akıllı telefonun başarıya ulaşabilmesi için en önemli ayrıntılardan biri de kameralar. LG V30'da arkada hem sabit hem de geniş açılı iki farklı kamera yer alıyor. LG V30 tüm teknik özellikler:Ekran: 6 inç / OLED / Gorilla Glass 5 / eğimli kenarlarYonga seti: Qualcomm Snapdragon 835RAM: 6 GBDepolama: 64 GB / 128 GBEk depolama: microSDBatarya: 3300 mAhHızlı şarj: VarKablosuz şarj: VarArka kamera: 13 MP - f/1.6 - optik görüntü sabitleme standart lens & 13 MP - f/2.4 - optik görüntü sabitleme geniş açı lensSes: Hi-Fi DAC, 3D, 3.5 mm'lik kulaklık çıkışıBoyutlar: 151.4 x 75.2 mm x 7.4 mm Renkler: Siyah / beyaz / mavi
LG V30: Tasarım

                                    LG V30'un sızan çok fazla net fotoğrafı yok. Dolayısıyla ilk sızıntılardan bu yana kadar tasarım konusunda ortaya çıkan söylentiler, G6 ile hemen hemen benzer bir yapı sunulacağı yönünde. Yani esasında V30, G6'nın altyapısını kullanan yeni bir telefon olacak gibi görünüyor. Ön yüzdeki ince çerçevelerin yanı sıra telefonun arka kısmında metal çerçevenin kullanılması bekleniyor. Bu durumun elbette telefonun sağlamlığını da önemli bir oranda etkileyeceği tahmin ediliyor.Tasarımla ilgili önemli ayrıntılardan biri de elbette IP68 sertifikasyonunun sunuluyor olması. Böylece telefonun suya ve toza karşı hayli dirençli olacağını söyleyebilmek mümkün.
LG V30: Tasarım LG V30'un sızan çok fazla net fotoğrafı yok. Dolayısıyla ilk sızıntılardan bu yana kadar tasarım konusunda ortaya çıkan söylentiler, G6 ile hemen hemen benzer bir yapı sunulacağı yönünde. Yani esasında V30, G6'nın altyapısını kullanan yeni bir telefon olacak gibi görünüyor. Ön yüzdeki ince çerçevelerin yanı sıra telefonun arka kısmında metal çerçevenin kullanılması bekleniyor. Bu durumun elbette telefonun sağlamlığını da önemli bir oranda etkileyeceği tahmin ediliyor.Tasarımla ilgili önemli ayrıntılardan biri de elbette IP68 sertifikasyonunun sunuluyor olması. Böylece telefonun suya ve toza karşı hayli dirençli olacağını söyleyebilmek mümkün.
LG V30: Çıkış tarihi ve fiyatlandırma

                                    Yeni nesil akıllı telefonun 31 Ağustos'ta Berlin'de düzenlenecek olan IFA fuarı öncesinde tanıtılması bekleniyor. Bu da esasında Galaxy Note 8 tanıtımdan bir hafta sonraya denk geliyor. Satışa çıkma tarihi ise Eylül ayının sonunu bulabilir. Fiyat konusunda net bir bilgi olmamasıyla birlikte en taban modelin yurt dışında 700 dolar civarında satılacağı öngörülüyor.
LG V30: Çıkış tarihi ve fiyatlandırma Yeni nesil akıllı telefonun 31 Ağustos'ta Berlin'de düzenlenecek olan IFA fuarı öncesinde tanıtılması bekleniyor. Bu da esasında Galaxy Note 8 tanıtımdan bir hafta sonraya denk geliyor. Satışa çıkma tarihi ise Eylül ayının sonunu bulabilir. Fiyat konusunda net bir bilgi olmamasıyla birlikte en taban modelin yurt dışında 700 dolar civarında satılacağı öngörülüyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >